Història d’una escriptora fraudulenta

- Advertisement -

La directora nord-americana Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl) ha aconseguit enamorar la crítica de diferents festivals amb la seva nova proposta: un drama biòpic basat en la vida real de Lee Israel. Can you ever forgive me?  és el títol de la pel·lícula que ens situa a l’any 1991, quan la biògrafa més exitosa, Lee Israel, acaba caient en una crisi professional i els seus llibres es deixen de vendre. La seva situació econòmica comença a ser realment precària i ja no pot pagar ni les despeses bàsiques. A més, conviu amb un gat malalt i amb problemes amb l’alcohol. Per sortir del pou decideix començar a escriure cartes personals a nom d’altres escriptors famosos i vendre-les a col·leccionistes. No es tracta d’un plagi, ja que les cartes surten de la seva pròpia imaginació, simplement falsifica el que escriptors, dramaturgs i actors morts podrien haver escrit per lucrar-se amb aquest negoci. Evidentment, això començarà a despertar sospites i el seu delicte anirà escalant en nivell criminal.

Melissa McCarthy (Gilmore Girls) sembla que ha deixat les comèdies de banda i es posa a la pell de l’escriptora. Sembla que l’actriu americana ha superat les males crítiques rebudes per The Happytime Murders (Quién está matando a los moñecos, 2018), i s’endinsa en un biòpic que ha aixecat les alabances de la crítica que ja n’ha pogut gaudir. Fins i tot sembla que podria sonar com a nominada a millor actriu pels Oscars 2019. Però a part de McCarthy també hi podrem veure Richard E. Grant (Logan), Dolly Wells (Bridget Jone’s Diary) i Ben Falcone (The Happytime Murders).

- Advertisement -

- Advertisement -

Tot i que el tràiler ens deixa veure tocs de comèdia àcida proper als feel good, ens haurem d’esperar fins al 22 de març per poder corroborar-ho a Espanya. És a dir, que si finalment guanya l’Oscar, no podrem valorar-ho fins més tard.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents