‘Away’: Hilary Swank, a la conquesta de Mart

- Advertisement -

Nova sèrie de ciència ficció a Netflix. Aquest cop, però, amb dosis de realisme al guió. Away és, segons expliquen en un comunicat, “un emocionant drama familiar que explica la història de l’astronauta americana Emma Green, interpretada per Hilary Swank, durant la seva preparació per liderar una tripulació internacional en la primera missió a Mart”. Aquesta fita professional esta unida a la seva difícil decisió d’haver de separar-se del seu marit, interpretat per Josh Charles, i la seva filla adolescent interpretada per Talitha Bateman.

- Advertisement -

Away és una creació d’Andrew Hinderaker, creador també de Puro genio i Penny Dreadful, i Jessica Goldbertg, Parenthood, i s’estrenarà el pròxim 4 de setembre a tot el món a través de la plataforma Netflix.

- Advertisement -

Aquí teniu la descripció dels personatges protagonistes d’Away són per què us feu a la idea de què trobarem en aquesta nova ficció televisiva.

Emma Green (Hilary Swank) és una astronauta americana i ex-pilot de la Marina que lidera la primera misió a Mart. És una líder tosuda, empàtica i molt intel·ligent. Esta casada amb Matt Logan amb qui té una filla de 15 anys, Lex.

Matt Logan (Josh Charles) és un enginyer de la NASA, que ha d’afrontar l’educació de la seva filla adolescent amb la misió espacial.

Alexis “Lex” Logan ( Talitha Bateman), com el seu pare, recolza i esta molt orgullosa de la missió de la seva mare a l’espai, que durarà tres anys. Ha d’afrontar els problemes propis de l’adolescència mentres la seva mare esta fora i el seu pare també té les seves dificultats particulars.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents