Els ‘pelotazos’ de Jesús Gil en una docusèrie

- Advertisement -

L’empresari Jesús Gil, considerat com una de les figures polítiques més populars a Espanya durant la dècada dels anys 90, és el centra d’atenció d’una docusèrie que promet emocions fortes a la plataforma HBO. La seva vida és considerada també de les més sorprenents i extraordinàries de les darreres dècades a Europa. Va ser l’únic que va trencar els esquemes al món de la política, el futbol i la construcció. Però també considerat com un personatge polèmic, excèntric i entabanador, ja que va saber connectar amb la gent i va ser adorat pels mitjans de comunicació nacionals.

- Advertisement -

L’empresari va viure desafiant constantment les lleis i va ser perseguit per la justícia al llarg de molts anys, la qual va acabar intervenint judicialment a l’Atlético de Madrid i el van inhabilitar com a alcalde de Marbella. Sota el títol El pionero, la sèrie farà un repàs al llarg de la vida de Jesús Gil a través de nombroses imatges d’arxiu, material inèdit i entrevistes exclusives amb persones clau en la seva trajectòria. Barcelona acollirà una preestrena de la sèrie a la Sala Phenomena aquest dimarts 2 de juliol organitzada amb el Serielizados Fest. 

- Advertisement -

La minisèrie de no-ficció d’HBO es compon de 4 capítols, de 60 minuts de durada cadascun, i que arriben a la petita pantalla semanalment a partir del 7 de juliol. La direcció recau sobre Enric Bach (Un domingo en Brazzaville) i el llançament no només tindrà lloc a Espanya, serà una estrena mundial.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents