La sèrie ‘Hawkeye’ furga als sentiments del personatge de Marvel

- Advertisement -

Disney+ segueix imparable amb l’avançament de la Fase 4 de l’Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM), fet més que evident després de les sèries i pel·lícules que s’han anat estrenant en cinemes o a la plataforma al llarg del 2021. En aquesta ocasió, presenta una minisèrie centrada en el personatge de Clint Barton (Jeremy Renner), més conegut com a Hawkeye (Ojo de Halcón), que és també el títol de la ficció.

- Advertisement -

Per posar-nos en antecedents, a la darrera pel·lícula de la Fase 3 de l’UCM, Avengers:Endgame, Hawkeye es va convertir en un Ronin que acabava amb totes aquelles persones que havien sobreviscut a l’espetec d’en Thanos a Avengers: Infinity War i que no parava de fer el mal. Fins que apareix Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) per a revelar-li que podria retornar a la seva família. Però, per tal que això acabés passant, ella va sacrificar la seva vida per a aconseguir la gemma de l’ànima davant del mateix Clint. Aquest fet va causar sotracs en ell i en la sèrie explicarà com ha estat la seva vida després de la tragèdia.

- Advertisement -

Al llarg de 6 hores, la ficció tractarà entre la comèdia, el drama i l’acció, com l’aparició d’un nou personatge, sota el nom de Kate Bishop (Hailee Steinfeld), interfereix en la nova normalitat d’en Clint Barton, en presentar-se com la millor arquera del món. Però també tractarà altres temes, ja que al durar més que una pel·lícula es pot permetre ampliar més el seu univers i es veurà més a fons la relació amb la seva família en ple Nadal o com s’enfronta a la pèrdua de la seva amiga. La sèrie ha estat creada per Jonathan Igla i dirigida amb Bert & Bertie i Rhys Thomas. A partir del 24 de novembre estan disponibles dos capítols a la plataforma i s’anirà estrenant un cada setmana fins a arribar als 6 previstos.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents