‘Halston’, el gran dissenyador de moda

- Advertisement -

Dos pesos pesants de la petita i la gran pantalla, el productor Ryan Murphy (Hollywood, Ratched) i l’actor Ewan McGregor (Trainspotting) han unit forces per fer realitat la nova minisèrie de Netflix, Halston, que narra la història del llegendari dissenyador de moda i de com va convertir el seu nom inventat en un empori mundial sinònim de luxe, sexe, estatus i fama, definint literalment la seva època, la Nova York dels anys 70 i 80. 

Halston_1

- Advertisement -

La sèrie limitada, disponible des del 14 de maig, està protagonitzada pel ja citat McGregor, que dona vida al mateix Roy Halston Frowick, a qui acompanyaran Krysta Rodriguez (Daybreak) com Liza Minnelli, Rebecca Dayan (Tesla), interpretant a Elsa Peretti, Bill Pullman (The Sinner), que dóna vida a David Mahoney, i Gian Franco Rodriguez (Safe), que serà Víctor Hugo. L’elenc es completa amb David Pittu (Submission) com Joe Eula, Sullivan Jones (The Looming Tower) interpretant a Ed Austin, Rory Culkin (Signs) en el paper de Joel Schumacher, Kelly Bishop (Gilmore Girls) donant vida a Eleanor Lambert, i Vera Farmiga (Up in the air), que serà Adele.

- Advertisement -

Halston, compta amb la producció executiva de Ryan Murphy i Ewan McGregor, Ian Brennan, Alexis Martin Woodall, Christine Vachon i Pamela Koffler de Killer Films, Eric Kovtun, Sharr White i Daniel Minahan, que també exerceix de director de la sèrie.

- Advertisement -
Jordi Sardiña
Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos. Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents