‘Hache’: el crim s’escampa per Barcelona a la 2a temporada

- Advertisement -

L’1 de novembre del 2019 arribava a Netflix una de les sèries on Catalunya hi té més protagonisme. Ens referim a Hache, la ficció protagonitzada per Adriana Ugarte que té el crim a la ciutat de Barcelona dels 60 com a element central. La plataforma ha confirmat que la segona temporada d’aquesta sèrie s’estrenarà arreu del món el 5 de febrer de 2021 amb els mateixos ingredients de la primera i amb una bona colla d’actors catalans al seu repartiment.

- Advertisement -

Produïda per Weekend Studio, els nous episodis d’aquesta ficció arrenquen un any després de la fi del primer lliurament. Ara, Hache (Adriana Ugarte) s’enfronta a una nova vida. Ha de convèncer el gàngster Lucky Luciano que ella pot fer-se càrrec del negoci de l’heroïna de Barcelona i demostrar a tothom, començant per ella mateixa, que és capaç de prendre les decisions que s’esperen d’un cap. Helena sap que corre perill, i aquesta vegada té por del que pugui passar: abans no tenia res a perdre.

- Advertisement -

Creada per Verónica Fernández i dirigida per Jorge Torregrossa i Fernando Trullols, la sèrie continua tenint a Eduardo Noriega, Marc Martínez, Pep Ambròs i Ingrid Rubio al seu càsting. A més, aquesta nova temporada incorpora nous actors catalans com Anna Moliner (Dies de Navidad), que interpreta la Mirta i Marcel Borràs (Incerta Glòria) que dona vida a Ventura.

Per a més informació sobre aquesta sèrie no us perdeu aquest article sobre la 1a temporada i les claus del seu èxit.

https://elcinefil.cat/2019/12/20/hache-un-combinat-per-a-lexit/

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents