David Fincher s’uneix a la batalla zombie

- Advertisement -

Encara manca gairebé mig any per finalitzar el 2017, però ja posem la vista cap a les estrenes del que ha de venir, on molts dels blockbusters es focalitzen a l’època estival. Un d’aquests serà la seqüela del film World War Z, que va estrenar-se l’any 2013 recaptant més de 540 milions de dòlars a la taquilla mundial. Aquesta primera part, basada en la novel·la de Max Brooks, amb el mateix títol, va estar dirigida per Marc Forster (Quantum of Solace o Finding Neverland) i protagonitzada per Brad Pitt (Allied o The Curious Case of Benjamin Button).

La segona part, s’ha enfrontat a diversos problemes a la fase de pre-producció, ja que en un principi el cineasta de l’anterior no estaria al capdavant del projecte, el director català Juan Antonio Bayona es va sumar al film però finalment el va deixar de banda per encarregar-se de Jurassic World 2. L’actor Brad Pitt, que continuarà com a protagonista, va proposar que David Fincher (Gone Girl o Zodiac) fos l’encarregat de la realització i després de moltes negociacions el cineasta ha acceptat fer-se càrrec del projecte. Tots dos han treballat junts en diverses ocasions com The Curious Case of Benjamin Button, Se7en o Fight Club i ara repetiran en el rodatge d’aquest film que donarà el tret de sortida el proper gener. 

- Advertisement -

z-peque

- Advertisement -

Sigui com sigui, el film està previst que s’estreni durant l’estiu del 2018, però a aquestes dates i sense haver començat el rodatge, probablement s’acabi posposant. World War Z 2 portarà al cinema una història que no s’ha vist a la novel·la original, adaptant lliurement la primera entrega. A més, Paramount Pictures i Skydance volen començar a rodar  a principis d’any.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents