‘Tomorrow war’, Chris Pratt salva la humanitat a Amazon

- Advertisement -

La plataforma Amazon Prime Video no para d’anunciar novetats. Una de les més esperades és Tomorrow war (La Guerra del Mañana) protagonitzada per Chris Pratt que agafa un nou rol d’heroi després dels seus populars papers a les sagues Jurassic World i Guardians of the Galaxy.

- Advertisement -

Aquest film de ciència ficció que barreja viatges en el temps i extraterrestres arriba directament sense passar pels cinemes a la plataforma Amazon Prime el 2 de juliol i promet emocions fortes i molta acció. No patiu que també hi ha humor Made in Patt.

- Advertisement -

CHRIS PRATT, EDWIN HODGE, i SAM RICHARDSON

Els aliens a l’atac

L’any 2051, una guerra mundial entre humans i alienígenes amenaça d’eliminar tota la vida a la Terra. Per intentar guanyar, un grup de viatgers temporals han de tornar enrere i reclutar els ciutadans del passat (el nostre present) per unir-se a la batalla. Pratt encarna Dan Forester, un professor d’institut i pare de família decidit a salvar la humanitat per la seva filla. En aquesta gesta se li uniran una jove i brillant científica (Yvonne Strahovski, The handmaid’s tale) i el seu pare (J.K. Simmons, guanyador del Premi de l’Acadèmia per Whiplash).

KEITH POWERS i YVONNE STRAHOVSKI.

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents