El benestar es pot curar segons Gore Verbinski

- Advertisement -

Ja fa tres anys del merescut (o no) fracàs de l’última pel·lícula de Gore Verbinski, The lone ranger (El llanero solitario, 2013). El fet és que ara ha tornat amb una nova, i d’allò més rara, pel·lícula. Almenys això és el que denota el material publicitari que l’acompanya.

La nova aposta del director nord-americà és A cure for Wellness (La cura del bienestar). Una pel·lícula que el mateix director ha descrit com un thriller psicològic. Aquesta narra la peripècia d’un jove executiu ambiciós, protagonitzat per Dane DeHaan (Kill your darlings, Lincoln), que l’empresa envia a buscar el seu cap a un “centre del benestar”, situat al mig dels Alps suïssos. No obstant això, el jove de seguida veu que els tractaments d’aquesta clínica no són del tot convencionals, i quan comença a tibar els fils, serà ell el que quedarà atrapat en els fils de l’aranya. Se li diagnosticarà la mateixa malaltia que sembla que tots els hostes del centre pateixen.

- Advertisement -

- Advertisement -

Més enllà del protagonista, que ja hem comentat, també hi podrem veure Mia Goth (Everest, Nymphomaniac. Volumen 2), Jason Isaacs (Corazones de acero, Harry Potter y las reliquias de la muerte – Parte 2) i Adrian Schiller (La chica danesa, Sufragistas). El thriller psicòlogic amb conspiracions científiques s’estrenarà al nostre país el 24 de març d’aquest any.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents