‘Good Omens’ torna amb nous misteris diabòlics

- Advertisement -

El 2019 es va estrenar a Prime Video la sèrie Good Omens basada en la novel·la d’èxit internacional escrita per Terry Pratchett i Neil Gaiman. Va tenir 6 capítols d’uns 50 minuts de durada cadascun, que explicaven una història que no donava peu a una continuïtat. Tanmateix, es va anunciar que la ficció tindria una segona temporada i Good Omens 2 s’estrena oficialment el 28 de juliol de 2023.

Good omens: àngels i dimonis

- Advertisement -

La nova temporada de Good Omens combina ciència-ficció i comèdia i explora trames que van més enllà del material original. I és que la part de la gràcia és la peculiar amistat entre Aziraphale (Michael Sheen), un àngel primmirat i comerciant de llibres estranys, i el dimoni de vida accelerada, Crowley (David Tennant). Després d’haver estat a la Terra des d’El Principi i amb la frustració de l’Apocalipsi, Aziraphale i Crowley tornen a una vida tranquil·la entre els mortals al Soho londinenc quan un missatger inesperat es presenta davant d’ells amb un sorprenent misteri.

- Advertisement -

El poc que se sap de la trama ens situa després d’haver estat a la Terra des d’El Principi i amb l’Apocalipsi frustrat. Azirafel i Crowley tornen a una vida tranquil·la entre els mortals al Soho londinenc quan un missatger inesperat es presenta amb un misteri sorprenent.

Més i millor

Neil Gaiman, guionista i co-showrunner, esmenta que: “La segona temporada de Good Omens simplement no seria el mateix sense l’increïble Jon Hamm al paper d’en Gabriel, el pitjor cap de tots. La història que Terry Pratchett i jo vàrem crear fa anys continua portant-nos del Soho londinenc al Cel i a l’Infern. Per a mi és un plaer tornar a portar als personatges que estimàvem (o odiàvem) i presentar-ne de nous, des dels pisos més brillants del Cel fins als soterranis més humits de l’infern, per a estimar (o odiar, o estimar-odiar, o odiar-estimar). Tots ells formen part de l’estranya i inusual estimada família de Good Omens”.

El director i co-showrunner, Douglas Mackinnon, afegeix: No podria estar més content que Jon hagi tornat a Good Omens com a Arcàngel Gabriel, el segon en cap al Cel. S’uneix a nosaltres gairebé a la meitat de la producció, quan ja hem donat la benvinguda a la família d’aquesta segona temporada a cares conegudes en papers coneguts, rostres coneguts en papers desconeguts i cares desconegudes en papers desconeguts. I també tenim una cara desconeguda en un paper familiar”.

Les noves i velles cares

Amazon Studios també ha confirmat que l’actor Jon Hamm (Bad Times at the El Royale o Baby Driver) tornarà a ficar-se sota la pell de l’arcàngel Gabriel i comptarà amb l’ajuda dels arcàngels Miguel, interpretat per Doon Mackichan (Toast o Smack the Pony), i Uriel, interpretat per Gloria Obianyo (High Life o Dune). A ells se sumaran els nous àngels Saraqual, interpretat per Liz Carr (Silent Witness o Devs) i Muriel, interpretat per Quelin Sepulveda (Havoc o The Man Who Fell to Earth). Un altre nou personatge de l’infern i que serà clau en aquesta temporada és l’interpretat per Shelley Coon (sèries Bridgerton o The Irregulars).

Neil Gaiman continua com a productor executiu i serà el showrunner de la sèrie junt amb el productor executiu, Douglas Mackinnon, que també exerceix com a director. Rob Wilkins de Narrativia, en representació del llegat d’en Terry Pratchett, John Finnemore i Josh Cole, responsable de produccions de comèdia de BBC Studios, també són productors executius. A més, Finnemore és coguionista junt amb Gaiman. La nova temporada, com l’alterior, està produïda per Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation i Narrativia.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents