Els millors i pitjors vestits dels Gaudí 2019

- Advertisement -

Com ja sabeu des de fa uns anys, El Cinèfil és present a la nit per excel·lència del cinema català. Enguany, els premis Gaudí han canviat d’ubicació, i el Palau de Congressos de Catalunya ha estat l’escenari on la crema del nostre cinema ha desfilat per una catifa vermella, que any rere any ens mostra el glamur, l’elegància i el savoir faire dels nominats i nominades en aquesta XI edició dels Premis Gaudí. Fa poc humil de dir però l’any passat ho vam petar amb la nostra notícia sobre els uniformes de gala dels premis del cinema català i aquest anys ens hi tornem a posar!

I és que amb aquest tema ens hem de posar seriosos. Des d’El Cinèfil ja sabem que, de cara a la galeria, tothom està esperant a veure quina serà la millor pel·lícula catalana de l’any i quina actriu o actor seran els afortunats que rebran el Gaudí a la millor interpretació. Però com he dit, tots sabem que això és postureig en tota regla. Aquí, el que a la gent li interessa de veritat és practicar aquella tradició tant nostrada i arrelada al nostre país, aquelles converses a cau d’orella, mentre xiuxiuejant posem a parir al del costat, aquell costum tant antic i arrelat com és l’art del safareig.

- Advertisement -

- Advertisement -

Sí, senyores i senyors, deixem-nos de subterfugis i traiem-nos les màscares, perquè el que interessa al bon català no són els Premis Gaudí, on any rere any guanya Pa negre, l’Eduard Fernàndez, o la Meryl Streep. Bé, aquesta última és més dels Oscars, però en definitiva ve a ser el mateix. El que  interessa de veritat és veure qui porta els millors vestits de la gala i, per contra, aquells que no han encertat tant amb la seva indumentària. Aquesta qüestió és la que de veritat importa a la gent, i com no podia ser d’una altre manera, El Cinèfil es deu al seu poble i al que la seva gent demana.

Per aquest motiu, no podien faltar els tradicionals premis d’El Cinèfil als millors i pitjors vestits de la nit. En aquesta edició, com ja és habitual, hem comptat amb dos il·lustres intèrprets catalans per ajudar-nos a decidir qui han estat els afortunats que s’han emportat la medalla d’or al millor vestit. Són Eduard Buch i Ruth Llopis, guanyadora de l’anterior edició dels millors vestits segons El cinèfil.

Per altre banda, la redacció de la revista també hi ha tingut molt a dir en aquest podi de l’alta costura cinematogràfica. És per això que, sumant el vot de qualitat d’Eduard Buch i Ruth Llopisa a la decisió experta dels professionals d’aquesta revista, hem convingut atogar els següents premis

Les millors vestides

Medalla d’or: Aina Clotet

Medalla de Plata: Marisa Paredes

- Advertisement -

Medalla de bronze: Anna Castillo

Els millors vestits

Medalla d’or: Àlex Brendemühl

Medalla de Plata: Eduard Fernández

Medalla de Bronze: Joan Pera

Les pitjors vestides

Medalla de pedra: Anna Casas

Medalla de ferro: Laia Manzanares

Medalla de plàstic: Elena Trapé

Els pitjors vestits

Medalla de pedra: Alfred Garcia

Medalla de ferro: Jaime Rosales

Medalla de plàstic: Quim Masferrer

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents