Garfield torna a les sales i en català!

- Advertisement -

Les tires còmiques creades per Jim Davis el 1978 continuen donant fruits. El gat més famós de la ficció tornarà en una pel·lícula d’animació 3D que s’estrenarà el pròxim 1 de maig i que podrem veure en català.

El retorn de Garfield a les sales de cinema

Aquesta no és la primera que el gat arriba a les sales de cinema. L’any 2004, l’estudi 20th Century Fox ja va portar als cinemes una versió, dirigida pel britànic Peter Hewitt.  Una pel·lícula que barrejava actors reals amb animació i a la que Bill Murray donava la veu al mític personatge. L’èxit va ser tal que només dos anys després se’n va fer una seqüela, però en aquesta ocasió la cosa no va sortir tan bé.

- Advertisement -

Però on més prolífic ha estat el personatge ha estat sens dubte a la televisió. La sèrie Garfield i els seus amics, creada el 1988, probablement està present a la memòria de molts catalans, ja que fou doblada per a TV3  amb les veus de Joan Pera com a Jon Arbuckle, l’amo desafortunat i maldestre, i Jordi Vila com l’icònic gat taronja devorador de lasanya.

- Advertisement -

Des que s’estrenà el doblatge l’any 1996 la sèrie es va tornar un dels punts forts de la programació de TV3. Els 121 episodis es van anar reposant durant anys fins a entrar a l’imaginari de tots els nens de Catalunya. Gràcies al seu èxit, també s’han doblat al català totes les pel·lícules i especials de TV que s’han fet posteriorment.

La vida pacífica està en perill

La nova pel·lícula recupera l’estil d’animació en 3D que ha acompanyat al personatge des de 2007, amb tres pel·lícules directes a vídeo i la sèrie de televisió El Show de Garfield. En aquesta ocasió la vida pacífica de Garfield i Odie, el gos, es veurà en perill quan aparegui Vic, el pare de Garfield. Vic és un gat de carrer dedicat a la vida criminal que convencerà a gat i gos perquè l’acompanyin en els seus atracaments i viure aventures.

- Advertisement -
Joan Miquel Mas Salom
Graduat en Història i periodista vocacional en formació, és un enamorat de la fantasia, el terror i la ciència-ficció. Amb una vida professional caòtica i eclèctica, està sempre pendent de trobar una escletxa de temps per endinsar-se en una bona història, bé sigui entre pàgines com entre pantalles. Pot passar-se hores divagant i sobreanalitzant sèries, pel·lícules i novel·les, una qualitat que explota col·laborant amb 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents