Galacticat 2021: Fantàstic i Terror a Tàrrega

- Advertisement -

Torna el Galacticat! Després d’haver de suspendre l’edició anterior, el Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent torna amb la seva vuitena edició. Del 23 al 29 d’agost, els Cinemes Majèstic de Tàrrega acolliran una programació internacional que inclou més de trenta-cinc llargmetratges i cent vint curtmetratges.

La programació, que compta amb títols que ja han tingut un important recorregut en el circuit de festivals internacionals, podrà seguir-se, també, en format en línia a la Sala Virtual de la seva pàgina web; l’assistència presencial és per 20 euros el festival complet. El festival també organitza una inauguració (als mateixos Cinemes Majèstic) i una clausura (amb la Sant Andreu Jazz Band – entrega de premis inclosa) per acomiadar-se fins al pròxim estiu.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquí podeu consultar la programació completa i tota la informació. 

 

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents