Francis Ford Coppola torna a la ciència ficció amb ‘Megalopolis’

- Advertisement -

Fa més de 20 anys que sentim a parlar de Megalopolis, un projecte del cineasta Francis Ford Coppola que sembla que per fi veurà la llum. El director de The Godfather, Apolcalypse Now o Dracula ha començat el rodatge d’un film que portava temps somiant.

I és que Megalopolis va estar a punt de ser una realitat poc abans de l’atemptat a les torres bessones l’11 de setembre del 2001, i va haver-se de cancel·lar. Per què? Doncs perquè el film explica la història d’un arquitecte que vol reconstruir la ciutat de Nova York com una utopia després d’un desastre devastador. No era el moment.

Un pressupost de més de 100 milions de dòlars

- Advertisement -

Segons ha afirmat el mateix Coppola, la seva intenció per al film és combinar les tècniques del cinema clàssic amb la tecnologia de producció més recent. Es rumoreja que la cinta tindrà un pressupost estimat de 120 milions de dòlars, que sembla que el mateix director posarà de la seva butxaca.

- Advertisement -

L’elenc confirmat no pot ser de més categoria: Aubrey Plaza (The White Lotus), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Adam Driver (Marriage Story), Shia LaBeouf (Transformes), Jon Voight (Coming Home), James Remar (Dexter), Jason Schwartzman (Moonrise Kingdom), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Dustin Hoffman (Rain Man), Forest Whitaker (The Last King of Scotland), Talia Shire (The Godfather) o Laurence Fishburne (The Matrix).

Primeres imatges de rodatge de ‘Megalopolis’

Encara no hi ha data d’estrena prevista, però segurament el film arribarà als cinemes en algun moment de 2024.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents