‘Foodie Love’, amor a la carta

- Advertisement -

Que menjar és un dels plaers de la vida, ningú ho posa en dubte, i si, a sobre, ho pots compartir amb la persona que estimes, encara més. Aquesta és la premissa des de la que arrenca la primera sèrie que ha cuinat Isabel Coixet per a HBO: Foodie Love.

Laia Costa i Guillermo Pfening es posen a la pell d’una parella de foodie (i) lovers que es coneixen a través d’una aplicació que, amb l’excusa de compartir una experiència culinària, posa en contacte usuaris que no volen menjar sols i, encara menys, estar sols.

- Advertisement -

Isabel Coixet uneix amb aquesta producció televisiva les seves dues passions, l’amor i la cuina, i ho marida perfectament, allunyant-se de tòpics i llocs comuns. La química entre la parella protagonista és indiscutible i fa que l’espectador connecti perfectament amb ells i les seves respectives motxilles emocionals, carregades d’inseguretats, incerteses i incomprensió.

- Advertisement -

La ruta gastronòmica que fan per la ciutat de Barcelona, i també fora de la ciutat comtal, és del tot diversa i és inevitable que, per poc que a un li agradi la cuina, agafin ganes de recórrer-la, menjant i bevent el que ells mengen i beuen, i experimentant el que ells experimenten, siguin moments dolços o amargs.

Amb una fotografia i una selecció musical molt cuidada, la directora catalana segueix els seus personatges i els seus pensaments amb l’estil frenchie que la caracteritza, entre hiperrealista i oníric, fet que pot fer que l’espectador que no hagi seguit la seva obra es descol·loqui i el faci sortir de la ficció.

Aquest menú degustació servit amb passió i entrega per la cuinera Coixet demostra que, després d’anys als fogons cinematogràfics, sap combinar perfectament els ingredients i el seu temps de cocció per oferir un plat seriòfil per a tots els paladars. I és que, al cap i a la fi, som el que mengem (i vivim).

Veredicte

Agradarà: als que conceben el fet de menjar més com un art que una necessitat, igual que el fet de viure.

No agradarà: als amants del fast food audiovisual d’ingesta ràpida que no valorin els productes de proximitat.

Enganxòmetre: 6

- Advertisement -

Nota: 7

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents