Nathan Fillion fa una fan movie d”Uncharted’

- Advertisement -

Durant molt de temps Nathan Fillion va donar vida al carismàtic i divertit escriptor Richard Castle, en la ficció de la cadena ABC, que protagonitzava al costat de Stana Katic. Sembla que l’actor ja n’ha tingut prou d’aventures policíaques i ara en vol viure de més emocionants com a arqueòleg/buscar tresors.

Fa un temps explicàvem que Tom Holland (Spiderman: Homecoming) ha estat l’escollit per donar vida a Nathan Drake, el protagonista del videojoc Uncharted, que es vol dur a la gran pantalla. El projecte porta des del 2009 donant voltes per despatxos de Hollywood i, finalment se li va donar llum verda, sota la direcció de Shawn Levy (Stranger Things). Cansat d’esperar novetats sobre el film i, com dèiem, amb ganes de viure noves aventures Nathan Fillion va decidir produir i protagonitzar una fan movie basada en l’univers Uncharted. El film, de quasi 15 minuts de duració, ja compta amb més de 3 milions de visualitzacions a Youtube i ha despertat el debat sobre si Fillion seria més adequat per aquest paper, que el jove home aranya. Qui sap si aquest projecte fet amb la intenció de passar una bona estona acaba sent alguna cosa més. Per ara, podeu gaudir del curt i jutjar-ho vosaltres mateixos.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquesta petita peça audiovisual ha estat dirigida per Allan Ungar i també ha comptat amb la participació d’actors com Stephen Lang, en el paper de Sully, el company d’aventures de Drake i Mircea Monroe en el paper d’Elena. Com deiem el projecte ha donat moltes voltes i ha passat per moltes mans, fins que finalment s’ha confirmat que serà Tom Holland l’encarregat de donar vida al protagonista, evidentment en la seva versió adolescent.

Uncharted

El director Shawn Levy va explicar en una entrevista que la seva intenció és crear una història d’Indiana Jones per a la generació que no va créixer amb aquest personatge. “Si fem l’origen de Drake serà alguna cosa que no s’hagi fet abans. És un capítol de la seva vida que no s’ha explicat”, deia Levy. Per ara poca cosa més se sap, a part que tot apunta que la història s’inspirarà en un flashback que hi ha al tercer dels videojocs que mostra a Drake quan encara no s’ha convertit en el famós aventurar que tothom coneix avui dia.

Segons alguns mitjans especialitzats, l’actor Bryan Cranston podria sumar-se al projecte per donar vida a un personatge secundari però amb molta rellevància. S’ha especulat sobre la possibilitat que sigui Victor “Sully” Sullivan, el mentor i company de Drake però, com que es tracta d’una preqüela és poc probable. Holland va afirmar en el seu dia que li agradaria tenir al seu costat a Chris Pratt o Jake Gyllenhall. Ambdós actors encaixen més en el perfil del personatge però fins a nou avís tocarà esperar per saber quina és l’elecció final. Pel que fa al personatge de Cranston, també es va parlar que podria ficar-se a la pell del dolent de la pel·lícula. Una vegada més haurem d’esperar…

uncharted

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents