El FIC-CAT 2020 no se celebrarà

- Advertisement -

Un total de 65 produccions havien de formar part de la selecció oficial de la 13a edició del FIC-CAT però el coronavirus s’hi ha posat pel mig. El festival dedicat exclusivament al cinema en llengua catalana primer va passar del juny al setembre però finalment ha cancel·lat l’edició 2020. L’organització ha explicat en aquest comunicat que podeu llegir íntegrament els motius de l’ajornament al juny de 2021.

“Des de l’organització del FIC-CAT hem estat treballant per intentar celebrar la 13a edició del Festival amb la mateixa qualitat de sempre però adaptant-nos a la situació excepcional causada per la pandèmia de la COVID-19. Malgrat tots els esforços, la situació actual i la incertesa del futur ens obliguen a posposar la celebració fins el juny del 2021.

- Advertisement -

Prevèiem que el festival es duria a terme a finals de setembre, per la qual cosa l’estructura i la programació estaven ja pràcticament tancades. Per coherència i per respecte als compromisos adquirits, procurarem mantenir la mateixa estructura de cara l’any vinent, sense defallir en el propòsit de ser l’aparador del cinema rodat en llengua catalana.

- Advertisement -

Des d’ara ja estem treballant per fer de l’edició del 2021 la més memorable, tot esperant que les circumstàncies siguin favorables”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents