FFLASH-HUB: la reunió internacional de festivals a Barcelona

- Advertisement -

Barcelona es converteix aquests dies en la seu d’una trobada mundial de professionals dedicats a l’organització de festivals de cinema. Catalunya Film Festivals, associació de festivals i mostres de cinema catalans, impulsa les primeres jornades FFLASH-HUB Learning and Sharing HUB, definides com un punt de trobada i de formació destinat als responsables i membres de totes les àrees que fan possible els festivals de cinema, així com a altres professionals de les indústries culturals i joves en formació.

- Advertisement -

A la trobada, que se celebra al Disseny Hub s’hi tractaran tots els aspectes que involucren els festivals i, alhora, permetrà que els professionals del sector puguin conèixer-se en un entorn relaxat. L’organització estima una assistència de 1.500 persones entre el 21 i 23 de setembre, dates entre les quals es desenvoluparan les activitats d’aquest congrés.

- Advertisement -

Entre els convidats hi ha ponents nacionals i internacionals com Jennifer Frees (Toronto International Film Festival), Tim Redford (Festival du Court Métrage de Clermont-Ferrand), José Fernández Rodríguez (Tribeca), José Luis Cienfuegos (Festival de Cine Europeo de Sevilla), Teresa Morales (Punto de Vista), Mònica García Massagué (Festival de Cinema de Sitges) o de programes com el DOX-BOX (Jihan El-Tahr) o Women Make Movies (Debra Zimmerman), seran alguns dels convidats al congrés. En les seves intervencions tractaran, entre altres temes, el valor de marca dels festivals, la diversitat a la programació, els reptes dels públics a l’era de les plataformes, la captació de finançament i gestió econòmica, la relació amb els mitjans, o l’accessibilitat i la inclusivitat.

El FFLASH-HUB té el suport de la Regidoria de turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, l’ICEC i la Dirección General de Industrias Culturales, Propiedad Intelectual y Cooperación del Ministerio de Cultura.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents