Festival d’animació gratuït a Sant Cugat per Nadal

- Advertisement -

Sant Cugat tindrà aquest Nadal un festival de cinema d’animació gratuït i en 100% en català. La 2a edició del Festival Anima’t en família que se celebrarà als Cinemes Sant Cugat inclou sis pel·lícules per a edats recomanades a partir de 3 anys. Del 30 de desembre al 4 de gener a les 18h cada dia hi haurà una pel·lícula diferent amb temàtiques i procedències ben diverses.

- Advertisement -

Respecte l’any passat la principal novetat és el preu: el festival és gratuït gràcies a l’acord al que han arribat l’Ajuntament i els Cinemes Sant Cugat. La programació i organització del festival, igual que la primera edició, corre a càrrec d’El cinèfil.

- Advertisement -

A continuació podeu consultar la programació completa.

Dilluns 30/12 – Petzi i la mar salada

L’osset Petzi i els seus amics, el pingüí Pingo i el pelicà Riki, es passen el dia junts i s’estimen molt. Un dia es troben amb la Mary, un vaixell que sembla atrotinat però que amb una mica d’esforç pot tornar a navegar! Junts, decideixen embarcar-se en una aventura que els portarà a conèixer món i a viure tota mena d’experiències. L’amistat, la sorpresa i la descoberta són el fil conductor de les trames dels sis episodis que conformen la pel·lícula.

Dimarts 31/12 – Cavernícola 

Un humà i un porc senglar són els protagonistes d’una aventura on l’Edat de Pedra i la de Bronze competeixen per fer-se un lloc a la història. Hauran d’ajudar la seva tribu a vèncer el malvat Nooth, jugant-s’ho tot en un partit de futbol. Nick Park, (Wallace & Gromit) dirigeix aquesta nova producció que compta amb els guionistes Mark Burton (Gnomeu i Julieta), James Higginson i John O’Farrell (Chicken Run)

Dimecres 1/1 – Leo da Vinci: Missió Mona Lisa  

El jove Leo da Vinci té moltes idees al cap i no totes són bones. Quan s’enamora de la Mona Lisa haurà d’aguditzar encara més el seu enginy. Junts viuran aventures emocionants i cercaran un tresor pirata. Una molt bona oportunitat per descobrir un dels artistes i inventors més importants de la història en format animat i amb aventures pel mig.

Dijous 2/1 – El rei ruc 

El Rei Lleó ha decidit jubilar-se i, per donar credibilitat al seu successor, el seu consellera Miss Fina i ell han decidit convocar eleccions. Mangu, un feliç i humil ase bugader, acaba sent accidentalment el candidat popular, el qual s’haurà d’enfrontar a Superbus, el successor legítim del Rei Lleó. No obstant això, Mangu no sap que la seva candidatura és part d’un macabre pla de Miss Fina, la qual pretén destronar el Rei Lleó.

Divendres 3/1 – Basia 

La Basia té cinc anys i viu a la ciutat amb els seus pares, el seu germà i un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s’enfronta a grans problemes i ho fa amb intel·ligència, curiositat i un particular sentit de l’humor. Veure el món des dels seus ulls és una descoberta constant i una aventura extraordinària i un film ideal per veure amb el més menuts de la casa.

Dissabte 4/1 – Joguines guardianes 

El tresor més valuós per a les joguines és la infància dels nens. Per això, les joguines són les seves guardianes, ja que sense ella no podrien seguir movent-se com fan els humans. Així, quan els videojocs, les tauletes i les consoles reemplacen les joguines tradicionals i es converteixen en els nous “companys” dels nens, la petita Laura s’obsessiona amb un videojoc en línia que està infectat per un virus informàtic.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents