‘Feedback’, un malson de reality

- Advertisement -

Feedback és l’òpera prima de Pedro C. Alonso. La pel.lícula ha estat rodada en anglés i és una producció internacional  de Vaca Films, Ombra Films i en la qual participa el director Jaume Collet-Serra (La Huérfana). El film té prevista l’estrena l’1 de març del 2019.

El guió ha estat escrit per el mateix Pedro C. Alonso amb la col·laboració d’Albert Marini. El repartiment compta amb els actors britànics Eddie Marsan (Ray Donovan), Paul Anderson (Peaky Blinders), i Ivana Baquero (El Laberinto del Fauno), Richard Brake , Alexis Rodney i Alana Boden.

- Advertisement -

- Advertisement -

El protagonista del film és Jarvis Dolan un periodista estrella i presentador del late night de moda de l’espai radiofònic de Londres, The Grim Reality. Al començament del seu programa, uns encaputxats irrompen a l’estudi i prenen el control a punta de pistola. La seva missió és treure a la llum un escàndol que podria ser el final de Jarvis, qui es veurà  obligat a continuar amb el programa seguint el guió dels assaltants. En paraules del seu director “aquesta pel·lícula és una revisió profunda del home invasion amb uns personatges complexes, contradictoris i descarnadament humans”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents