Accident al rodatge de ‘Fast & Furious 9’

- Advertisement -

No totes les sagues famoses inclouen súperherois o naus espacials, també n’existeix una que té com a protagonistes els cotxes, segur que ja sabeu que estem parlant de la saga Fast and Furious. El 2001 el cineasta Rob Cohen va presentar la primera entrega, la qual va anar creixent fins arribar a la vuitena pel·lícula que es va estrenar l’any 2017.

Ara ha d’arribar la novena entrega d’aquesta saga. Tot i així aquesta setmana hi ha hagut un accident durant el rodatge que podria fer trontollar l’estrena d’aquest film. Si ja el 2013 la saga havia de lamentar la mort de Paul Walker, ara és el doble de Vin Diesel, Joe Watts, el que ha patit un accident durant el rodatge i ha quedat ingressat amb estat de coma. L’especialista va caure des d’una altura de 9 metres dins els estudis de Warner Bros de Regne Unit. Tot i la gravetat de la caiguda, Watts està en coma induït i fora de perill. Estarem pendents de com evoluciona la salud de la víctima i com afecte això a la producció.

- Advertisement -

- Advertisement -

La nova producció de la saga, a més de Vin Diesel també comptarà amb acotrs com Matt Damon, Sung Kang, Ludacris o Michelle Rodriguez (la qual reclama més presència femenina a la saga o marxa). A més, cal mencionar que Charlize Theron i Helen Mirren tornaran a la saga, però es perdrà la presència de Dwayne Johnson per desaviences amb Vin Diesel. Per altra banda, Daniel Casey serà l’encarregat del guió. El seu treball més notable fins al moment és el thriller de ciència ficció Kin, que arribarà el proper estiu a les pantalles.  

 

La pel·lícula està previst que arribi a les pantalles la primavera del 2020 i s’espera que la saga s’allargui fins al 2021, moment en què tancaria el cicle amb 10 pel·lícules, les quals s’haurien estrenat en 2 dècades. Això ho va esmentar el mateix Vin Diesel al seu compte d’Instragram el 2016. Caldrà esperar els propers mesos per tal que Universal Pictures confirmi més detalls sobre la nova entrega i el rodatge, així com la trama.

Ara bé, per anar escalfant motors, aquest estiu arriba a les pantalles l’spin off de la saga sobre dos dels personatges protagonistes titulat Hobbs & Shaw. Amb Dwayne Johnson i Jason Statham al capdavant, s’estrenarà el 2 d’agost i promet mantenir viva la flama de la saga, a més, a part d’acció el tràiler deixa entreveure molt d’humor.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents