La Família Addams s’anima per Halloween

- Advertisement -

Aquesta tardor torna a la gran pantalla la família monstruosa amb una proposta diferent, ja que enguany comptaran amb una versió animada. Aquest fosc clan, format per Morticia, Gomez, Fester, Wednesday, Pugsley, Lurch i l’àvia, va saltar a la fama amb la sèrie de televisió en blanc i negre que l’ABC va començar a emetre el 1964 i que estava basada en les caricatures de Charles Addams per a The New Yorker. Després, els personatges van ser incorporats en una nova producció i amb un nou elenc al film del 1991.

- Advertisement -

Al film d’animació s’hi podrà veure a l’extravagant família Addams barrejant-se entre la gent corrent amb situacions com quan Wednesday comença les classes a l’escola i fa una nova amiga. El drama vindrà quan les dues nenes comencin a influir una en l’altra i els veïns semblin estar en contra dels Addams, que ja tenen suficients problemes amb la preparació d’una gran celebració.  

- Advertisement -

La direcció recau sobre Conrad Vernon i Greg Tiernan (cineastes creadors de Sausage Party). El doblatge en versió original comptarà amb les veus dels coneguts Oscar Isaac com a Gomez Addams, Charlize Theron com a Morticia Addams, Chloe Grace Moretz com a Wednesday, Finn Wolfhard com a Pugsley, Nick Kroll com a l’oncle Lucas  i Bette Midler com a l’àvia Addams. El proper 25 d’octubre arriba als nostres cinemes de la mà d’Universal Pictures aprofitant que el 31 d’octubre és Halloween. A continuació, es pot veure el tràiler oficial del nou film animat en què també sortirà la Cosa.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents