‘Expats’, expatriats a Prime Video

- Advertisement -

Prime Video estrenarà pròximament Expats, una sèrie de sis capítols basada en la novel·la d’èxit internacional The Expatriates, de Janice Y. K. Lee. Ambientada en la vibrant i tumultuosa Hong Kong del 2014, la història se centra en tres dones nord-americanes, les vides de les quals es creuen després d’una sobtada tragèdia familiar.

Expats
Expats

Victimisme versus culpabilitat

- Advertisement -

La sèrie, que qüestiona els privilegis i explora el que passa quan es difumina la línia entre victimisme i culpabilitat, és dirigida per Lulu Wang, és protagonitzada per la guanyadora d’un Oscar i un Emmy Nicole Kidman (Big Little Lies), Sarayu Blue (#SexPact), Ji-young Yoo (Smoking Tigers), Brian Tee (Ninja Turtles: Out of the Shadows) i Jack Huston (House of Gucci). Completen el repartiment Brian Tee i Jack Huston.

- Advertisement -

La cineasta Wang, a part de creadora, directora i guionista d’Expats, és productora executiva juntament amb Daniele Melia per a Local Time. Nicole Kidman també exerceix de productora executiva de la sèrie amb Per Saari per a Blossom Films (Nine Perfect Strangers), juntament amb Alice Bell (The Beautiful Life), primera guionista que es va unir a la sèrie. Theresa Park per a Per Capita Productions (Bones and All) i Stan Wlodkowski (The Old Guard) també actuen com a productors executius. Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones) i l’escriptora Janice I. K. Lee han exercit de guionistes, juntament amb Bell i Wang.

Expats
Expats

Expats s’ha estrenat en primícia al Festival Internacional de Cinema de Toronto (TIFF) el 8 de setembre. La data d’estrena a Prime Video està pendent de confirmació.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents