La resplendor torna amb ‘Doctor Sleep’

- Advertisement -

La companyia Warner Bros fa uns anys que ha apostat per dur a la gran pantalla alguns dels clàssics literaris del mestre del terror Stephen King. Fa dos anys van presentar el remake d’It, dirigida pel cineasta argentí Andy Muschietti i que enguany presentarà la segona part. Un altre gran projecte que van adaptar va ser The Shinning el 1980 amb Stanley Kubrick al capdavant. Doctor Sleep és la seqüela de la cinta protagonitzada per Jack Nicholson, que se centra en el personatge de Danny Torrance, el nen del film original. I sí, tornarem a l’Hotel Overlook a passar por, a fer ressorgir tota la seva follia mortal i a retrobar-nos amb les seves sorpreses més tenebroses.  

- Advertisement -

Ewan McGregor és l’encarregat d’interpretar la versió adulta d’en Danny. Entrada ja a la quarantena, en Danny lluita per superar els traumes infantils i per combatre els problemes d’alcoholisme. Actualment viu en un poble de New Hampshire, en una comunitat d’alcohòlics anònims que l’ajuda i, una feina en una llar d’avis, on el seu poder proporciona comoditat i un final digne als moribunds. D’aquí que es converteixi en el Doctor Sleep. La seva vida es veurà alterada quan conegui l’Abra Stone, una noia amb qui comparteix l’habilitat de veure els morts i a qui haurà d’ajudar, ja que, un grup d’homes la persegueix per apropiar-se dels seus poders. Un moment en què els dimonis del passat ressorgiran amb més força que mai i convocaran en Danny a una batalla per la seva ànima i per la supervivència.

- Advertisement -

A més de McGregor, també comptarà amb Rebecca Ferguson, Zahn McClarnon, Carl Lumbly, Alex Essoe, Bruce Greenwood i Catherine Parker. El film està dirigit pel veterà en el gènere del terror Mike Flanagan (The Haunting of Hill House). Serà la segona vegada que Flanagan es posi al capdavant d’un projecte adaptat d’una novel·la de King, ja que va ser ell l’encarregat de l’adaptació per Netflix de Gerald’s Game. Goldsman finalment serà productor executiu, al costat de Trevor Macy i Jon Berg, que s’encarregaran de la producció. Al film hi trobarem una barreja de nostàlgia i homenatge al clàssic de 1980 i una nova història que acabarà connectant amb la del nen que conduïa el seu tricicle per l’Hotel Overlook. El film arriba a les nostres sales el 31 d’octubre (la nit dels morts). Al tràiler de la història que ja ens deixa veure i reconèixer certes escenes del passat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents