Es reprèn el rodatge de ‘Chavalas’

- Advertisement -

El cinema torna a rodar després d’una època d’aturada forçosa d’aquesta indústria per la crisi del coronavirus. Un dels llargmetratges que ha reprès el rodatge –que es va haver d’aturar quan faltaven només dues setmanes per al final– és Chavalas, un film amb la participació de TV3, sobre amistat femenina i canallisme de barri, dirigit per Carol Rodríguez Colás i protagonitzat per quatre actrius joves: Vicky Luengo, Elisabet Casanovas (“Merlí” i “Drama”), Carolina Yuse i Ángela Fernández. Completen el repartiment Ana Fernández, José Mota, Cristina Plazas, Mario Zorrilla, Biel Joan, Maite Buenafuente, Luis Marqués i Frank Feys.

- Advertisement -

Les actrius Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i Ángela Cervantes, interpreten aquestes “chavalas”. Totes quatre reconeixen que estar treballant en un moment com aquest és tot un privilegi, ja que el sector de la cultura, com molts d’altres, està patint els efectes de la crisi del coronavirus d’una manera especialment dura.

- Advertisement -

Chavalas explica la història de quatre amigues d’infància, la Marta, la Desi, la Soraya i la Bea, que es retroben al barri per reviure una amistat autèntica i tragicòmica en una realitat que les obligarà a enfrontar-se amb les adolescents que van ser en el passat i amb les dones que volen ser en el futur.

“Chavalas” és una producció de Chavalas La Pelicula AIE, en col·laboració amb Balance Media Entertaiment i que compta amb la participació de TV3, Televisió Espanyola i amb el suport de l’ICEC.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents