Erotisme francès en clau de thriller

- Advertisement -

La Chloé és una jove i innocent dona que s’enamora del seu psicoterapeuta, en Paul. Uns mesos més tard, quan es lloguen un pis i marxen a viure junts, ella descobreix que el seu amant li ha amagat una part de la seva identitat, amb la qual Chloé s’obsessionarà… Misteri, amor, traïció i escenes pujades de to és el que promet L’amant double (El amante doble) el nou film del directior François Ozon (En la casa, Joven y bonita).

- Advertisement -

La pel·lícula, inspirada lliurement en la novel·la Vides bessones, escrita per Joyce Carol Oates sota el pseudònim de Rosamond Smith, suposa el retorn d’Ozon a un gènere que no li és aliè, el thriller eròtic, per explicar-nos la història de Chloé, una jove exmodel de fràgil personalitat i el seu misteriós terapeuta/amant. La pel·lícula arriba a les nostres pantalles aquest 8 de setembre.

- Advertisement -

Per encarnar la parella protagonista del 17è films de François Ozon ha fitxat de nou a l’actriu francesa Marine Vacht amb la qual ja va treballar a Joven i bonita i el belga Jérémie Renier, en la seva tercera col·laboració junts. L’actor, que es va donar a conèixer amb tan sols 15 anys gràcies a les pel·lícules dels germans Dardenne, interpreta el psicoterapeuta i amant de Chloe en una història de dobles, d’enganys i de desitjos. L’amant double es va presentar en la Secció Oficial de l’últim Festival de Cannes amb la tensió psicològica i sexual com a principal reclam de la pel·lícula.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents