‘Summer 84’: terror adolescent (sense pallassos)

- Advertisement -

Fa 3 anys els cineastes canadencs Anouk Whissell, François Simard i Yoan-Karl Whissell ens van sorprendre amb una història de ciència ficció que té lloc en un futur post-apocalíptic ambientat als anys 90 on el gore, l’acció i la comèdia es fan presents constantment. Sota el títol de Turbo Kid, el film va ser guardonat i presentat en nombrosos festivals de cinema, fins i tot al Festival de Sitges on va rebre el premi a Millor Banda Sonora. Ara, l’equip creatiu s’ha tornat a unir per portar Summer of 84, un film de terror que ens recordarà amb nostàlgia els clàssics dels 80 i dels assassins en sèrie, en el que sembla una barreja entre It, Stranger Things o The Goonies, però obviant sense els pallassos, les dimensions paral·leles i els pirates. 

- Advertisement -

Aquest thriller de terror està ambientat a l’estiu de 1984 i se centrarà en un jove de 15 anys obsessionat amb les teories de conspiració, ja que està convençut que l’oficial de policia del seu barri és l’assassí en sèrie del que parlen a les notícies. El noi i els seus tres millors amics començaran a investigar, fet que els posarà ràpidament en perill.  

- Advertisement -

Està protagonitzada per Graham Verchere (sèries Fargo o The Good Doctor), Judah Lewis (The Babysitter o Demolition), Cory Gruter-Andrew (This is Your Death o My Sweet Audrina), Caleb Emery (Where’s my Money o sèrie Disjointed) i Rich Sommer (sèrie Mad Men o The Devil Wears Prada) i el guió està escrit per Matt Leslie juntament amb Stephen J. Smith, els quals expliquen que la idea va sorgir en reflexionar sobre que “cada assassí en sèrie és el veí d’alguna persona en la realitat”

El film va tenir la premiere internacional al Festival de Sundance i a Catalunya la podrem veure al Festival de Sitges i setmanes després a Terror Molins. Després d’aquestes premieres encara no hi ha una data d’estrena confirmada però sí un tràiler per anar-nos fent a la idea del que veurem

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents