El retorn d’en Vidocq a ‘L’emperador de París’

- Advertisement -

La productora Gaumont va publicar, a finals de l’any passat, el tràiler i cartell oficials de la darrera pel·lícula del cineasta francès Jean-François Richet, responsables de films com Blood Father, Assault on Precinct 13, Un moment d’égarement o les dues entregues de Mesrine (L’insticnt de mort i L’Ennemi public nº1). El film es va estrenar a França el passat desembre, mentre que a les nostres pantalles arriba el proper 26 de juliol de la mà de Selecta Visión, però abans es podrà veure al BCN Film Fest, formant part de la Secció Oficial. 

Sota l’imperi de Napoleó, François Vidocq, va ser l’únic home que va aconseguir escapar d’una de les més grans penitenciaries del país, esdevenint una llegenda sota els baixos fons parisencs. Donat per mort després de la seva darrera evasió, l’ex-presidiari va intentar passar desapercebut sota la disfressa d’un simple comerciant. Tot i així, el seu passat no deixa de perseguir-lo i, després de ser acusat d’un assassinat que no ha comès, proposa un tracte al cap de la policia: unir-se a ells per combatre la màfia a canvi de la seva llibertat.

- Advertisement -

- Advertisement -

El protagonista de L’Empereur de Paris, una superproducció d’època ambientada a l’època de l’Imperi de Napoleó, és Vincent Cassel, el qual va encapçalar l’elenc de les dues produccions de Mesrine. L’actor donarà vida al llegendari Eugène-François Vidocq. Patrick Chesnais, August Diehl, Olga Kurylenko Denis Lavant, Freya Mavor, Denis Menochet, Jérôme Pouly, James Thiérrée i Fabrice Luchini completen l’elenc d’aquesta cinta.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents