Les emoticones traspassen la pantalla del cinema

- Advertisement -

Fins ara els guionistes havien buscat inspiració en els videojocs,  la literatura o en la vida real per crear noves històries que portar a la gran pantalla. Harry Potter, Prince of Persia o Lo imposible són només alguns exemples però ara han anat un pas més enllà i han buscat fortuna en el món de les aplicacions mòbil.

Fa uns mesos es va publicar el darrer tràiler de la  pel·lícula d’animació de Sony Pictures, Emoji movie. Com el nom indica, es tracta d’un film que tindrà com a protagonistes a les mítiques emoticones que tots utilitzem en enviar missatges escrits, sigui via WhatsApp o Facebook. I potser no existeix l’emoticona de la sardana o dels castellers però sí podrem veure la pel·lícula en català

- Advertisement -

- Advertisement -

El juliol de l’any passat es va obrir un concurs per aconseguir els drets, al qual s’hi van presentar Warner Bros i Paramount, a part de Sony. Finalment les dues productores van abandonar deixant com a guanyadora Sony que va ser la més agressiva durant la competició. Emoji Movie presentarà una gran ciutat (Textopolis) que estarà habitada per emojis que esperen ser escollides pels usuaris de cada dispositiu mòbil. Tots els emojis tenen una expressió fixa, excepte Gene (que tindrà la veu de T. J. Miller) que va “nèixer” amb la capacitat d’expressar diferents tipus d’emoció. Gene vol ser com els altres i per aconseguir el seu propòsit, comptarà amb l’ajuda del seu millor amic, Hi-5 (amb la veu del presentador britànic James Corden) i la hacker Jailbreak (amb veu de Ilana Glazer).

emojimovie

El film s’estrena aquest divendres 11 agost de 2017. En el sector més tècnic, hi haurà Eric Siegel i Anthony Leondis (Kung Fu Panda: Secrets of the Masters) com a guionistes. A més, aquest últim en serà també el director. Per altra banda, també s’ha anunciat que Bill Murray, Matt Bomer, Seth Rogen i Melissa McCarty seran els encarregats de posar veu a alguns d’aquests emoticones.

Altres apps fitxen per la pel·lícula

La presentació de Sony a la convenció del còmic celebrada a Las Vegas va deixar més detalls sobre el film. La presidenta de la companyia, Kristine Belson, va revelar que “els realitzadors es basaran en aplicacions del món real per explicar la seva història”. Belson també va donar algunes pistes sobre les immenses possibilitats de negoci de la pel·lícula a través del product (apps) placement.

En aquest sentit ja s’ha fet públic que Spotify serà una de les apps en ser present al metratge. “Els personatges naveguen en vaixells en un trànsit real que representa la reproducció de música”. El logo de Facebook ja va aparèixer en les imatges que es van mostrar i no es va amagar la intenció que altres apps puguin fer cameos. Alguna cosa similar vam veure a Wreck it Ralph on diversos personatges de videojocs van colar-se en una pel·lícula aliena.

Emoji Movie

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents