Primeres imatges de la nova temporada d”El Ministerio del Tiempo’

- Advertisement -

Aquesta notícia arriba per emocionar tots els fans de la popular sèrie de TVE, El Ministerio del Tiempo. Després de confirmar-se la renovació per una tercera temporada, per fi han arribat les primeres imatges. Durant una xerrada en el marc del Serielizados Fest, Javier Oliveras, un dels co-creadors de la sèrie, va presentar el tràiler i va assegurar que estava “sorprès i content” de seguir fent la sèrie.

- Advertisement -

La nova temporada estarà formada per 13 capítols que seguiran les aventures i els viatges en el temps de la patrulla conformada per Amelia Folch (Aura Garrido) i Alonso de Entrerríos (Nacho Fresneda), a part dels altres personatges carismàtics com Salvador Martí (Jaime Blanch), Ernesto Jiménez (Juan Gea), Irene Larra (Cayetana Guillén), Angustias (Francesca Piñón), Velázquez (Julián Villagran), però també se n’hi inclouran de nous que encara no s’han desvetllat. Qui ja s’ha confirmat que no seguirà serà Rodolfo Sancho, com a Julián Martínez però la seva marxa suposa el retorn d’Hugo Silva com a Pacino.

- Advertisement -

Durant la xerrada en el Hall del CCCB, Olivares va destacar el fet que per ells “ningú és imprescindible” i que en aquest sentit, s’havien adaptat a la nova situació amb tranquil·litat. En relació a què es pot esperar de la tercera temporada, Olivares va dir que sempre “intentem no repetir-nos ni en estructura ni en arguments”, en aquest cas, hi haurà una trama horitzontal que unirà les diferents subtrames que vagin apareixent en els diferents capítols, que igual que en les anteriors temporades seran auto conclusius.

Ministerio del tiempo
Javier Olivares i el moderador Ricardo Jornet

Durant la nova temporada, també es viurà una lluita ideològica entre el Ministerio del tiempo i unes societats secretes “que els portaran molts mal de caps”, afirmava Olivares. En aquest sentit, el co creador de la ficció també va parlar de la visió de les dues espanyes que es transmet a la sèrie. Sobre el tema deia que ells simplement exposaven les raons de tothom sense entrar en judicis de valor. “Els pugem a tots al mateix vaixell i fem que remin en la mateixa direcció”, explicava Olivares.

Expansió amb Netflix

El fenomen de ficció va néixer de la mà dels germans Javier i Pablo Olivares, amb un equip de guionistes dirigit pel propi Javier Olivares i Anaïs Schaaf, que van reproduir a TVE en col·laboració amb Onza Entertainment i Cliffhanger TV (creada pels mateixos Olivares). Durant les dues primeres temporades, la sèrie ha tingut una gran acollida i, els seus creadors es mostraven sorpresos al descobrir que en versions de descàrregues il·legals, es podia veure amb subtítols de fins a 25 idiomes diferents. Aquest fet, és un dels que ha encoratjat a Netflix a fer-se amb els drets de la sèrie, que a partir del gener de 2018 s’emetrà arreu del món a través d’aquesta plataforma.

Ministerio del tiempo

Una de les peculiaritats és el seu fenomen transmedia, ja que expandeix tot un univers més enllà de la televisió, amb la participació dels protagonistes mitjançant podcast, la websèrie, l’intranet o l’experiència de realitat virtual. Gràcies a la seva capacitat d’innovació, originalitat i recursos, la sèrie ha guanyat diversos premis. En aquest sentit, Javier Olivares explicava que no és que El Ministerio del Tiempo estigui avançada al seu temps sinó que “els altres estan endarrerits”.

“Hi ha un talent enorme en aquest país que no deixen que surgeixi”, es lamentava. En aquest sentit, Olivares creu que el problema és de la indústria que “ha de despertar”. El Ministerio del Tiempo és de les poques (si no la única) sèrie espanyola que s’ha atrevit a parlar de política i, això és un fet que hauria de canviar a parer d’Olivares. “La ficció espanyola està limitada” explicava i afegia “hi havia molta gent que estava esperant una sèrie com la nostra”.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents