Noves aventures de d’Artagnan i els tres mosqueters

- Advertisement -

Des de la seva publicació, fa prop de 200 anys, Els Tres Mosqueters d’Alexandre Dumas continua sent una de les novel·les d’aventures més famoses del món. D’Artagnan, Athos, Aramis, Porthos, el Cardenal Richelieu i Milady de Winter, són noms coneguts arreu del món. De la mateixa manera que els valors de lleialtat i companyonia que representen.

En tots aquests anys, l’obra de Dumas s’ha adaptat al cinema i la televisió, tant en imatge real com en animació. Recordem, sense anar més lluny, que l’any passat vam tenir la versió en dibuixos dels Gosqueters. Ara, arriba una altra adaptació que constarà de dues parts. Primer veurem Els tres mosqueters: d’Artagnan i més tard Els tres mosqueters: Milady, totes dues dirigides per Martin Bourboulon (Eiffel, Papá o mamá).

- Advertisement -

Els tres mosqueters tornen al cinema

- Advertisement -

Des del museu del Louvre al Palau de Buckingham, passant pel clavegueram de París al setge de La Rochelle… En un regne dividit per guerres religioses i sota l’amenaça constant de la invasió britànica, un grup d’homes i dones empunyaran les espases i uniran el seu destí al de França.

La primera de les pel·lícules arribarà la primavera de 2023, i comptarà amb un elenc encapçalat per Vincent Cassel (Black Swan) com a Athos, Eva Green (Casino Royale) com a Milady, Romain Duris (Une nouvelle amie) com a Aramis, Louis Garrel (Little Women) com a Rei Lluís XIII i Vicky Krieps (Phantom Thread) com a Anna d’Àustria. Completen el repartiment François Civil (As Above, So Below) com a d’Artagnan, Pio Marmaï (En liberté!) com a Porthos o Eric Ruf  (J’accuse) com a Cardenal Richelieu, entre altres.

Està previst que Els tres mosqueters: d’Artagnan arribi a les sales de cinema durant les vacances de Setmana Santa. Concretamen el dia de l’estrena el 5 d’abril de 2023, de la mà de la distribuïdora DeAPlaneta.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents