Els homes més divertits de la TV

- Advertisement -

ATENCIÓ! Això que faré a continuació és una autèntica temeritat. Després de fer un rànquing amb els millors moments de Bola de Drac he decidit tornar a crear polèmica amb un podi de personatges masculins més hilarants de la petita pantalla. Això vol dir que després de pensar-ho molt he escollit un Top 3 que, malgrat ser una opció personal, estic segur que molts compartiran. N’he hagut de deixar molts fora i que consti que també hi ha una versió femenina de l’article… Tot arribarà! Sense més preàmbul aquest són els tres paios que més m’han fet riure a la TV.

Barney Stinson

Elegant, atractiu, faldiller, ric, egoista… La llista és molt llarga i el que està clar és que és un personatge llegendari!

- Advertisement -

barney-stinson

- Advertisement -

La sèrie How I met your mother (2005-2014), és l’intent més decent que hi ha hagut d’imitar la mítica Friends. Sense arribar al mateix nivell d’excel·lència va aconseguir fer-nos riure molt i a la vegada fer una repàs als diversos episodis de la vida des que surts de la universitat fins que se suposa que assentes el cap. Per bé que el protagonista és en Ted Mosby, els moments més divertits de les nou temporades els ha protagonitzat l’actor Neil Patrick Harris encarnant Barney Stinson. Malgrat no va guanyar cap Emmy, va estar nominat quatre anys seguits del 2007 al 2010. És l’autor de dos llibres: el Bro Code (una guia de com ser un bon amic a la seva manera) i el Play Book (un manual amb absurdes però aparentment efectives maneres de lligar) que són els pilars del seu codi ètic. També té frases mítiques com new is always better (el nou és sempre millor) normalment aplicat al terreny “sentimental”, Suit up! (posa’t elegant) i són centenars les vegades que va crear plans legen (wait for it) daris o va acceptar reptes impossibles (challenge accepted!)

Sheldon Cooper

El científic més entranyable de la història de la tele. El personatge excèntric més adorable. El millor/pitjor amic del món…

big_bang_theory_sheldon_cooper_quote_i_m_not_crazy_by_mohokta81-d84zmwn

A ningú se li escapa que Sheldon Cooper és l’ànima de The Big Bang Theory. És el més carismàtic de la colla dels quatre frikis protagonistes i el que ha protagonitzat els moments més còmics d’aquest èxit televisiu. La seva personalitat inflexible, les inacabables manies i la certesa que és més intel·ligent que tothom han fet del personatge interpretat per Jim Parson una icona de la petita pantalla. L’actor ha guanyat fins a 4 cops un Emmy (2010, 2011, 2013 i 2014) i encara té corda per estona ja que la sèrie continuarà en marxa com a mínim tres temporades més. Entre els trets més mítics del Dr Cooper hi ha la interjecció Bazinga! (quan fa una broma), el triple toc de porta [Knock, knock, knock] Penny! i l’obsessió per seure sempre al seu costat del sofà. Sense desmerèixer l’aversió a qualsevol tipus de contacte humà (sexe inclòs), les rutines, l’afició pels trens i l’admiració que professa cap a el Senyor Spock i el científic Stephen Hawking. Vaja… tota una delícia de la qual podrem seguir-ne gaudint uns anys més.

Chandler Bing

Té el pitjor nom i cognom del món i és un dels paios més inhàbils lligant de la tele però el seu sarcasme i la seva fidelitat als seus amics l’han fet un mite.

cs20

- Advertisement -

Friends és LA sèrie còmica per excel·lència. No m’he rigut mai tant com ho he fet amb les deu temporades d’aquesta obra mestra de la tele i (tot i que els sis personatges són molt grans) el que més m’ha fet perdre la respiració és Chandler Bing. És el més agut de tots, camufla les seves inseguretats amb bromes estúpides que sovint només ell entén i de llarg és el personatge amb més mala sort amb l’altre sexe. L’addicció al tabac, la relació intermitent amb (Oh my God) Janice la seva misteriosa feina d’oficina i la incapacitat de dir que no per por al què diran han fet del personatge de Mathew Perry. Mai va guanyar un Emmy per la seva interpretació però sí altres guardons. Chandler Bing té dues etapes clares a la sèrie (abans i després de la seva relació amb la Monica Geller) i l’evolució del personatge és de les millors coses de la sèrie juntament amb l’amistat amb en Joey. Una lliçó de com amb intel·ligència i un bon guió es pot fer brillar un dels membres de la sèrie que al principi havia de ser un secundari.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents