Els Oscars ja tenen un altre “color”

- Advertisement -

L’última vegada que vaig tafanejar per Hollywood vam parlar d’amor i presons. Aquest cop ens posem més seriosos, (tot el que podem) i passem a parlar d’un dels esdeveniments més esperats de l’agenda cinèfila. Sí, evidentment estic parlant dels Oscars. En les últimes edicions hi ha hagut força polèmica al voltant dels problemes racials i sexistes, els hashtags #OscarsSoWhite #OscarsSoMale es van fer virals. L’any passat els premis ja van “corregir” la polèmica del 2015 premiant com a millor pel·lícula La La Land NO, NO, NO, PERDÓ !! Moonlight, Moonligh! A més Viola Davis i Mahershala Ali van endur-se a casa dues estatuetes que van calmar la cosa…

- Advertisement -

De totes maneres l’Acadèmia es vol curar en salut i està mirant de canviar aquesta tendència i millorar així la seva imatge. The Hollywood Reporter, va publicar la llista completa de les 774 persones convidades aquest any i es pot apreciar una major diversitat entre els seus membres. Segons dades de la mateixa Acadèmia, el 39% dels convidats són dones i el 30% són persones de raça no blanca. Ja ho diu la cançó… Si remenes força estona la barreja surt més bona!

- Advertisement -

Com a representants espanyols (dins la categoria d’actors) trobem Paz Vega, Daniel Brühl i Elena Anaya que acaba d’estrenar Wonder Woman. Faltarà veure finalment qui accepta i qui refusa la invitació, no seria la primera vegada ni l’última, que algú rep l’oportunitat d’anar a la gala i prefereix mantenir-se’n al marge, com ara Woody Allen.

Gossip girl

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents