‘Star Wars’: tots els projectes en camí

- Advertisement -

La saga Skywalker ha acabat! És sens dubte la fi d’una era… El conjunt de pel·lícules que va iniciar George Lucas l’any 1977 han canviat la història del cinema. Si no us ho creieu llegiu aquest article de Jordi Sardiña. El que està clar és que quan Disney va pagar 4.000 milions de dòlars per comprar Star Wars tenia en ment esprémer la taronja al màxim. La nova trilogia capitanejada per JJ Abrams ha estat la primera pedra però ja hi ha confirmats fins a 5 nous projectes de cine i televisió per seguir explotant l’space opera més popular del cine. Analitzem-los un per un  i que la força ens acompanyi!

1 – The Mandalorian

Aquesta ja és la primera sèrie galàctica disponible a Disney +. Aquí va arribar el 31 de març amb un notable èxit de públic i crítica i ja estem esperant la segona temporada que si tot va bé arribarà a finals d’any. 

- Advertisement -

https://elcinefil.cat/2020/05/10/cascs-i-cares-conegudes-a-the-mandalorian-2/

- Advertisement -

La sèrie està ambientada després de la caiguda de l’Imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre i segueix els passos d’un pistoler solitari a les aventures que protagonitza en els confins de la galàxia, on no arriba l’autoritat de la Nova República. La seva relació amb “The child” altrament conegut com Baby Yoda és el pal de paller de la sèrie.

Quan i on la veurem: La 1a temporada està disponible a Disney + des del 31 de març de 2020.

2 – Una nova trilogia de pel·lícules

El que va ser director de Els últims Jedi, Rian Johnson, ja està escrivint una nova trilogia de films. Lucasfilm va anunciar el novembre de 2017 que el director escriuria una nova trilogia de pel·lícules separades aquest cop de la saga Skywalker. Encara no sabem si en dirigirà alguna però sí s’ha revelat que el director de la primera de les tres noves entregues serà Taika Waititi. El realitzador neozelandès de Jojo Rabbit ja ha demostrat el seu bon rendiment a la galàxia dirigint episodis de The mandalorian així que ara és una del pals de paller de la nova normalitat a Star Wars.

https://elcinefil.cat/2020/04/18/nova-trilogia-dstar-wars/

A més els showrunners de Game of Thrones David Benioff i D.B. Weiss van estar vinculats a la saga durant un temps però finalment han baixat del carro i han fitxat per Netflix. Resum: l’any 2022 tindrem una nova pel·lícula amb personatges nous i la seguiran dues més els anys 2024 i 2026. La trama és encara un secret. Teories n’hi ha un munt…

Quan i on la veurem: Als cinemes a finals de 2022, 2024 i 2026.

3- Obi-Wan: la sèrie

Aquest projecte es troba encara en les primeres etapes però el propi McGregor ha afirmat que serà una realitat. Fent un repàs, Obi-Wan Kenobi, també conegut com a Ben Kenobi, és un cavaller Jedi i mestre d’Anakin i Luke Skywalker. Va ser una figura clau a les Guerres Clon on quasi s’acaba amb els Jedi i que van suposar la caiguda de la República Galàctica. Més tard va tenir un paper central en la lluita de l’Aliança Rebel contra el posterior Imperi Galàctic.

- Advertisement -

La trama també és un secret però tot indica que se centrarà en els anys perduts del mestre Jedi. Ja s’ha confirmat que Owen Lars (el pare adoptiu de Luke Skywalker sortirà a la sèrie interpretat per Joel Edgerton fet que fa pensar que també podríem veure un jove Luke. Deborah Chow (amb experiència ja a The Mandalorian) està darrere el projecte. Els còmics Els diaris d’Obi-Wan expliquen com el barbut jedi estava amagat a les muntanyes tot protegint a l’obra “l’escollit”. Potser la cosa anirà per aquí…

Quan i on la veurem: A Disney + en algun moment de l’any 2021.

4 – L’spin off de Rogue One

Diego Luna serà l’estrella d’una nova sèrie d’Star Wars basada en el personatge de Cassian Andor. Ell i Alan Tudyk (o el que és el mateix el popular androide K-2SO). Dit d’una altra manera, tindrem un spin off de l’spin off però a la TV. Està confirmat que Stephen Schiff showrunner de The Americans serà en responsable de la nova ficció que es començarà a tirar endavant l’any 2021.

Què podem esperar-ne? Segons fons oficials: un thriller amb l’espionatge com a fil conductor que explorarà missions semblants a les de Rogue One per restaurar l’esperança a una galàxia (que recordem està en mans de l’Imperi capitanejat per Darth Vader). En altres paraules, tornarem a l’època de la primera trilogia i podríem veure alguns dels icònics personatges de la 1a trilogia de George Lucas… 

Quan i on la veurem: A Disney + en algun moment de l’any 2021.

5 – Clone Wars: 7a temporada

A banda de totes aquestes novetats, hi haurà també a Disney + una nova temporada de 12 capítols del projecte animat de la factoria. Star Wars: Clone Wars, (iniciada l’any 2008, però cancel·lada el 2014) tornarà amb Ashoka Tano com a principal protagonista.

La intenció inicial era fer 8 temporades però només se’n van produir 6. El conflicte intergalàctic entre la República i el seu exèrcit clon tornarà a la palestra i la jove padawan d’Anakin Skywalker seguirà lluitant contra el costat fosc com a mínim una temporada més. La togruta més estimada de la galàxia té encara molt a dir i molt a fer… El showrunner és Dave Filoni, que també va coproduir The Mandalorian. A més ja s’ha confirmat que la padawan d’Anakin Skywalker, Ashoka Tano apareixerà a la 2a temporada de The Mandalorian. Tot està connectat!

Quan i on la veurem: Les 7 temporades estan disponibles a Disney + des del 31 de març de 2020.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents