Els misteris tornen a l’illa d’El Hierro

- Advertisement -

Un dels thrillers revelació de l’any passat estrena nova temporada aquest 19 de febrer només a Movistar +. Han passat uns mesos des que El Hierro es veiés agitada per una sèrie d’assassinats. Candela Montes, una jutge incòmoda que comença a acostumar-se a un destí tan particular, segueix obstinada a resoldre el cas de narcotràfic que involucra l’empresari Díaz. Tement possibles represàlies dels seus antics socis, Díaz es nega a col·laborar amb la jutgessa, però tot i això algú envia un sicari per acabar amb ell. Qui vol matar-lo? I per què? Candela ha d’ocupar d’aquest nou problema mentre atén el treball diari del jutjat.

- Advertisement -

La  multipremiada sèrie creada por Pepe Coira i dirigida por Jorge Coira, està protagonitzada per la catalana Candela Peña molt ben acompanyada per l’actor argentí Darío Grandinetti, Iris Díaz, Aroha Hafez, Ciro Miró, Naira Lleó, Helena Sempere entre d’altres. La principal novetat de la 2a temporada és la incorporació d’Aina Clotet al repartiment. L’actriu interpreta Tamara Arias, una advocada madrilenya que defensa en Gaspar (Matías Varela), una altre de les noves cares de la ficció.

- Advertisement -

Hierro es una sèrie original Movistar+ coproduïda amb Portocabo, ARTE France i Atlantique Productions. Entre els guardons que va rebre la 1a temporada hi ha dos Premis Ondas i dos Premis Feroz a la Millor Sèrie Dramàtica a l’Actriu protagonista (Candela Peña).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents