Els millors i pitjors vestits dels Gaudí 2020

- Advertisement -

Ja sabeu que a El Cinèfil cada any ens desplacem fins a la gala d’entrega de premis dels Gaudí i que al llarg de la nit us anem oferint informació en temps real de tots els guanyadors. És una nit per parlar de les pel·lícules guanyadores, dels directors, i de quins actors s’emporten el preuat guardó, però tot i així no podem evitar parlar de la catifa vermella i de les gales que llueixen els protagonistes d’aquesta nit. Perquè sí, perquè parlar de cinema està molt bé, però també fer safareig. Com és costum a totes les catifes vermelles, sempre hi ha qui ho encerta i llueix d’allò més elegant, però també hi ha qui no ha treballat gaire el seu estilisme, qui sembla que s’hagi posat el primer que ha trobat a l’armari o, fins i tot, la disfressa de carnestoltes (encara queden dies, nois…). Sense més dilació, us deixem amb el podi dels actors i les actius millors i pitjors vestits de la nit.

Les millors vestides

Medalla d’or – Maria Molins

- Advertisement -

- Advertisement -

Medalla de plata – Carme Elies

Medalla de bronze – Nora Navas

Menció especial – Neus Ballús

Els millors vestits

Medalla d’or – Lluís Homar

- Advertisement -

Medalla de plata – Àlex Brendemühl

Medalla de bronze – Óliver Laxe

Menció especial – Gerard Quintana

Les pitjors vestides

Medalla de pedra – Mireia Oriol

Medalla de ferro – Judit Mascó

Medalla de plàstic – Anna Moliner 

Els pitjor vestits

Medalla de pedra – Max Grosse

Medalla de ferro – Albert Serra

Medalla de plàstic – Sergi López

Ens hem deixat un munt de gent pel camí tant pel que fa a millors vestits i vestides com pel que fa a pitjors vestits i vestides, però els premis són així: no pot guanyar tothom!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents