Com no podia ser d’una altra manera, aquesta edició dels Premis Goya ha estat marcada per la Covid 19 i totes les mesures de seguretat i higiene que això comporta. Tot i així, no hi ha faltat el glamur. Els convidats no s’han volgut perdre aquesta cita obligatòria del calendari de premis, i és per això hem tingut la tradicional catifa vermella prèvia a la gala.

Com és habitual, n’hi ha que ho han encertat de ple amb el seu estilisme i n’hi ha que hauria valgut més que es quedessin a casa. Les mascaretes a conjunt amb l’outfit han estat una constant i hi ha hagut mascaretes (si se’n pot dir així) originals com la de Najwa Nimri. El que no hi ha pogut faltar és el brilli-billi.

També ha cridat l’atenció, però en sentit negatiu, l’alt nivell de “xonisme” que hem pogut veure. Hi ha qui es pensava que era una rave en comptes d’una entrega de premis seriosa i ha aparegut amb plataformes o vestits arran de gespa (ja m’enteneu). Tampoc em puc estar de comentar que la retransmissió de la red carpet que ens ha ofert l’organització dels Goya ens ha deixat tot de micros oberts que han animat la festa amb frases com “No tienes ni puta idea”, “Me quedo to loco”, “Si dan bolsas me coges una”, “Qué quieres beber”,“Una coca-cola cero”. S’hi han ben lluït.

 

Les millors vestides

Medalla d’or – Milena Smit

Medalla de plata – Marta Etura

Medalla de bronze – Maggie Civantos

Els millors vestits

Medalla d’or – Jon Kortajarena

Medalla de plata – Antonio de la Torre

 

Medalla de bronze – Mario Casas

Les pitjors vestides

Medalla de pedra – Daniela Santiago

Medalla de ferro – Nathy Peluso

Medalla de plàstic – Emma Suárez

Els pitjors vestits

Medalla de pedra – Fernando Valdivieso

Medalla de ferro – Adrián Lastra

Medalla de plàstic – Antonio Velázquez

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí