La lluita per la llibertat dels ‘Inhumans’ comença

- Advertisement -

Marvel és una de les gallines d’or que tot i trobar-se ja al capdamunt de la cúspide, contínua generant produccions cinematogràfiques basant-se en els seus còmics. La propera adaptació en format sèrie serà Inhumans, basada en el còmic del brillant Stan Lee en companyia de Jack Kirby creat al 1965. La història va d’un grup de súper guerrers que va ser creat artificialment per una raça extraterrestre anomenada Kree. Aquests “mutants” van ser creats durant la guerra entre l’imperi Kree contra els Skrull. Ja tenim aquí el primer tràiler amb tots els seus protagonistes en acció. Una de les incògnites de la sèrie era si Mandíbulas, una espècie de gos galàctic amb el poder de teletransportar-se a qualsevol punt de la galàxia, formaria part de la sèrie. Finalment el misteri ha quedat resolt.

- Advertisement -

En aquestes primeres imatges que arriben des de Marvel, es pot veure com aquesta raça de súper humans viu apartada i oculta de la resta d’humans però un d’ells, el germà del líder suprem, cansat d’aquesta situació decideix actuar i declarar la guerra a la raça humana. Aquí comença una història de traïció i venjança que tindrà com a camp de batalla la Terra.

De pel·lícula a sèrie

- Advertisement -

El projecte The Inhumans va començar sent una pel·lícula que havia de formar part de la Fase 3 de l’univers cinematogràfic de Marvel però, es va endarrerir a la Fase 4, fins que finalment va quedar eliminada del calendari de cinemes. Afortunadament, pels amants dels superherois finalment aquest grup de personatges seran els protagonistes d’una sèrie que comptarà amb 8 episodis. Segons Marvel la nova ficció, “explotarà l’èpica aventura mai explicada sobre Rayo Negro i la família reial”.

inhumans

La casa de les idees va crear un acord junt amb ABC i Disney Television per estrenar la nova sèrie a les sales de cinema de l’empresa IMAX. Tots els episodis estaran completament rodats amb càmeres digitals IMAX, i els dos primers s’estrenaran exclusivament a sales amb tecnologia iMax a tot el món al mes de setembre d’aquest any. Transcorregudes les dues setmanes a cinemes, la sèrie s’emetrà a la tardor a la cadena ABC, la qual s’anirà complementant amb contingut electrònic exclusiu. A més, aquest acord implica per primera vegada l’estrena d’una sèrie a cinemes IMAX així com l’ajuda per finançar el pilot de la sèrie.

The Inhumans també han aparegut a la sèrie Agents of SHIELD, però segons han informat no es tractarà d’un spin-off. De fet, no tindrà cap impacte a la seva trama, ni s’ha confirmat una cinquena temporada de SHIELD. Per altra banda, Scott Buck (Iron Fist) formarà part de l’equip com a showrunner i, Roel Reiné, serà el director dels dos primers capítols.

Els inhumans

El primer de sumar-se a la producció va ser Iwan Rheon. Aquest jove actor es va guanyar l’odi de molts teleespectadors en donar vida a Ramsay Bolton a Game of Thrones. Ara es ficarà de ple en el món dels superherois interpretant a Maximus Boltagon, més conegut com Maximus el Loco. Es tracta d’un dels membres més intel·ligents de la família reial dels Inhumans però també un dels més perillosos, a causa dels seus poders mentals. Rheon serà el germà de Rayo Negro, el governant d’aquesta raça de superhomes i, cunyat de Medusa, esposa de Rayo Negro.

inhumans serie

El següent de formar part de la família va ser l’actor Anson Mount que serà l’encarregat de donar vida a Rayo Negro. Jeph Loeb, cap de Marvel Television, afirmava en unes declaracions que “Anson està encantat amb el desafiament d’interpretar un personatge que només es comunica en silenci”. Aquesta és una de les característiques de Rayo Negro, ja que, té una veu tan poderosa que només amb un fil de veu podria destruir una ciutat sencera. Per això, va prendre la decisió d’estar en complet silenci.

Medusa, és com hem dit, l’esposa de Rayo Negro i estarà interpretada per l’actriu i model Serinda Swan. El seu personatge té l’habilitat de controlar els seus cabells per utilitzar-los com a arma amb una força i habilitat sobre humana. No és la primera vegada que Swan es posa a la pell d’una dona amb súperpoders, ja que, se la va poder veure a Smallville com Zatanna Zatara i, també va donar vida a Afrodita en el film Percy Jackson y el ladrón del rayo.

- Advertisement -

inhumans serie

L’últim fixatge confirmat ha estat el de Ken Leung (Lost) que serà Karnak a la sèrie. Aquesta membre de la família reial, té l’habilitat de detectar el punt dèbil de qualsevol persona, cosa o idea. Un poder a priori poc vistós però molt útil. El personatge de Crystal estarà en mans d’Isabelle Cornish i, amb ella només queda per saber qui seran els actors encarregats de posar-se a la pell de Gorgon i Tritón.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents