Els germans Russo estrenen el thriller ‘El agente invisible’ a Netflix

- Advertisement -

Després d’una setmana complicada per a Netflix, tot just ha presentat les primeres imatges de la seva darrera producció, un thriller carregat d’acció dirigit pels germans Anthony Russo i Joe Russo (Avengers: Infinity War i Endgame) porta per títol The Gray Man (El agente invisible), la qual està basada en la novel·la sota el mateix nom d’en Mark Greaney. El film protagonitzat per Ryan Gosling (Drive o La La Land), Chris Evans (saga Avengers o Snowpiercer) i Ana de Armas (Blade Runner 2049 o Knives Out), està previst que arribi als cinemes el pròxim 15 de juliol i tan sols una setmana més tard, a la plataforma streaming Netflix.

L’agent invisible és l’agent de la CIA Court Gentry (Ryan Gosling), àlies Serra Sis. Tret d’una presó federal i reclutat pel seu supervisor, Donalt Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry va ser al seu moment un mercader de la mort altament qualificat, autoritzat per l’Agència. Però ara s’ha girat la truita i Sis és l’objectiu, perseguit per tot el món per Lloyd Hansen (Chris Evans), un antic company de la CIA que no es detindrà davant res per a eliminar-lo. L’agent Dani Miranda (Ana de Armas) li cobrirà les esquenes.

- Advertisement -

- Advertisement -

Compta amb un guió escrit per Joe Russo, Christopher Markus I Stephen McFeely. La resta de l’elenc el conformen Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Dhanush, Wagner Moura i Alfre Woodard. Mentre que els productors són Joe Roth, Jeffery Kirschenbaum, Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca I Chris Castaldi I com a productors executius Patrick Newall, Christopher Markus, Stephen McFeely, Jake Aust, Angela Russo-Otstot, Geoff Haley, Zack Roth i Palak Patel.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents