Els gats es passegen pel Japó en aquest nou film animat

- Advertisement -

No tot el cinema d’animació nipó és Ghibli, més enllà hi ha altres produccions de qualitat que mereixen tenir una oportunitat i travessar fronteres, com és el cas de Rudorufu to ippai attena, que s’ha traduït com a Gats. Es tracta de l’adaptació animada del llibre infantil homònim de Hiroshi Saitō i Hanmo Sigiura.

- Advertisement -

La producció l’ha realitzat l’estudi OLM Digital i compta amb Mikinori Sakakibara (Sushi Ninja) i Kunihiko Yuyama (saga Pokemon) a la direcció. Al Japó es va estrenar l’agost de l’any passat i va recaptar un total de 12 milions d’euros.

- Advertisement -

La història se centra en un gatet negre anomenat Rudolt, el qual se separa del seu estimat amo i desperta dins d’un camió que el transporta cap a Tokio. Allà, coneix a Ippai-attena, un gat cap que és temut per tots a la ciutat. Com que no pot tornar a casa, decideix començar una nova vida al costat del seu nou amic, tot i que no és el que sembla. La pel·lícula arribarà a les cartelleres el proper 28 abril i es podrà gaudir doblada al català. Després es podrà gaudir en DVD i Blu-Ray de la mà de Selecta Visión. A continuació es pot veure el tràiler original.

https://www.youtube.com/watch?v=odOSRHOOlQA

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents