‘Els encantats’, nou film d’Elena Trapé

- Advertisement -

Elena Trapé (Blog, Les distàncies) ja ha començat el rodatge del seu tercer llarga durada, Els encantats, als paratges d’Antist, a la Vall Fosca.

Escrit per la mateixa directora i Miguel Ibáñez Monroy, Els encantats relata la història d’Irene, una dona que, després de separar-se, es refugia en un petit poble perquè l’aclapara separar-se també per primera vegada de la seva filla de quatre anys. A Antist busca trobar l’anhelat sentiment de seguretat que tenia de petita, quan passava els estius allà i res no era tan complicat, però la soledat que brinda el poble fa que també hi aflori amb força la sensació de fracàs que arrossega des que es va separar.

- Advertisement -

Laia Costa (Cinco Lobitos, Polseres vermelles, Victoria) protagonitza un film que també compta amb Pep Cruz (Tros, Ventdelplà), Aina Clotet (Elisa K, Rastres de Sàndal), Daniel Pérez Prada (El pueblo, 70 Binladens) i la debutant Ainara Elejalde, entre altres.

- Advertisement -

Els Encantats és una producció de Coming Soon, A Contracorriente Film i Encantats Films AIE. Compta amb la participació de RTVE i TV3 i amb el suport d’ICAA i ICEC, i serà distribuïda en cinemes per A Contracorriente Films.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents