Els dels nord contraataquen a la nova comèdia francesa de Dany Boon

- Advertisement -

El cinema francès cada vegada té més adeptes, sobretot dins el gènere de la comèdia. El pròxim 11 de maig arribarà a la gran pantalla, Mi familia del Norte, el nou film del director i actor Dany Boon. El film ja s’ha pogut veure a França i està tenint molt d’èxit, avui dia ja compta amb més de 5 milions d’espectadors. Es tracta d’una comèdia en la línia de Ocho apellidos Vascos o Bienvenidos al Sur

mi-familia-del-norte

- Advertisement -

En aquesta ocasió, Dany Boon torna a posar el punt d’atenció en el xoc de civilitzacions entre el nord de França, rural i entranyable i, París, cosmopolita i hostil. En aquest context, Boon dona vida a un aclamat dissenyador de moda que renega dels seus orígens humils i es crea una nova identitat a la gran ciutat, lluny de la seva família. A través de la seva història la pel·lícula mostra situacions plenes d’humor que tenen com a detonant els estereotips culturals dins d’un mateix país.

- Advertisement -

Així doncs, el film segueix a Valentin i Constance Brandt, la parella de moda de l’arquitectura i del disseny, que es prepara per presentar una inauguració de la seva retrospectiva en el prestigiós Palau de Tokio de París. Quan la família de Valentin entra en escena els dos móns del protagonista entren en col·lapse, ja que, els seus orígens del nord podrien sortir a la llum. A més, Valentin pateix un accident que li afecta a la parla i li retorna el seu accent del nord, un fet que ha de solucionar si vol mantenir el seu secret.

Tal com hem dit, Dany Boon dirigeix i protagonitza aquesta comèdia i l’acompanyen Laurence Arnén, en el paper de la seva dona; Line Renaud, interpretant la seva mare; Guy Lecluyse, com el seu germà petit, Valérie Bonneton, donant vida a la seva cunyada; François Berléand, com el seu sogre i Pierre Richard, com el seu pare.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents