Els curtmetratges arriben al metro

- Advertisement -

La Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona, TMB, presenta una nova edició del Festival de Curtmetratges anomenat Subtravelling. Enguany se celebra la setena edició on els participants van haver d’inspirar-se en el bus o metro de la ciutat comtal, per rodar un curt amb un telèfon mòbil amb una durada màxima de 3 minuts.

La secció oficial, amb el títol La Mostra, presenta un programa amb 20 curtmetratges escollits pel Jurat Oficial combinant animació amb ficció. Els participants van tenir fins al 9 de novembre per presentar els seus projectes, els quals es podran veure fins al proper 21 de novembre al web i a les pantalles de TMB, també es podran veure al Seoul Metro International Subway Film Festival (Smiff).

- Advertisement -

Els ciutadans tindran un paper important, ja que podran participar votant pels seus curts preferits amb la possibilitat de guanyar diversos premis cinèfils. A més, a la gala de clausura també hi podran assistir i guanyar entrades de cinema i sopars, entre d’altres coses.

- Advertisement -

El proper 24 de novembre es durà a terme l’acte de clausura del festival, en el qual es donaran a conèixer als guanyadors de les diverses categories així com la projecció dels guardonats.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents