Adéu per sempre, Cinemes El Punt de Cerdanyola

- Advertisement -

Crònica d’una mort anunciada… Els Cinemes El Punt de Cerdanyola havien de tancar les portes aquest mes d’abril i, donada la tancada general dels cinemes arreu del país, ja no tornaran a obrir. La decisió es va prendre l’any 2018 quan la propietat dels cinemes va arribar a un acord amb una constructora amb l’objectiu de tirar a terra l’edifici i construir-hi habitatges. Amb el tancament es posa fi a 75 anys de pel·lícules en un municipi de quasi 60.000 habitants que quedarà sense cinema. Aquest ha estat el missatge de comiat de Pere Sallent, gerent i propietari de les multisales.

- Advertisement -

Amb el tancament definitiu els cerdanyolencs es queden sense cinema de proximitat i hauran d’anar als Cinemes Sant Cugat o bé als Yelmo Baricentro com a centres més propers. El Punt (que es va inaugurar com a Kursaal) va obrir portes l’any 1944 amb 500 butaques i s’acomiada ara del la població havent fet la conversió a multisales amb 11 pantalles.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents