Els 5 divorcis més cars de Hollywood

- Advertisement -

Fa unes temps us vaig parlar d’aquells personatges de la faràndula de Hollywood que més cops s’ha casat. Després d’acabar l’article em va venir al cap que tants casaments impliquen també molts divorcis. Tenint en compte la quantitat de diners que mouen directors, actors, productors… divorciar-se no deu sortir gens barat i, encara menys, si la relació acaba malament. Hem sentit moltes vegades que un o altre s’ha quedat amb la meitat de la fortuna de l’exparella, oi? Doncs és així com vaig començar a sentir curiositat pels divorcis de Hollywood i, en especial, per aquells que van ser famosos per tenir com a protagonista una gran quantitat de diners.

Mel Gibson i Robyn Moore

- Advertisement -

És possible que recordeu el divorci entre Gibson y Moore. Es van separar el 2011 després de gairebé tres dècades junts i set fills en comú. Van estar un temps vivint separats abans decidir trencar definitivament el seu matrimoni i, després de dos anys de lluita legal, l’actor va haver de dividir la seva fortuna de gairebé 850 milions de dòlars i entregar-ne la meitat a Moore.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

- Advertisement -

Després de 25 anys casats, el matrimoni entre Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver es va trencar l’any 2011 quan es va assabentar que deu anys abans, el seu home havia tingut una relació extramatrimonial i que tenia un altre fill fruit d’aquesta infidelitat. Segons declaracions del mateix Schwarzenegger: “comprenc i mereixo l’enuig i la decepció dels meus amics i familia. No hi ha excuses i assumeixo tota la responsabilitat del dolor que he causat”. La relliscada li va costar 200 milions de dòlars, és a dir, la meitat del seu patrimoni.

Nicole Kidman i Tom Cruise

Van viure 11 anys d’amor i es van convertir en una de les parelles més estimades de Hollywood. Tot i així, el 2001 Cruise va demanar el divorci. A causa de l’hermetisme de la parella, mai no es van saber del cert els motius pels quals el matrimoni es va trencar, el que sí que va transcendir va ser l’acord a què van arribar. Així doncs, del divorci Kidman va obtenir 85 milions de dòlars i algunes propietats. Entre una cosa i l’altra, la xifra fregava els 190 milions.

Harrison Ford y Melissa Mathison

El seu “feliços per sempre” va durar ni més ni menys que 18 anys. La parella, amb dos fills en comú, es va divorciar l’any 2004, i tot i que sempre van ser molt reservats amb aquest assumpte, s’estima que desvincular-se de la guionista d’E.T. va costar a Harrison Ford entre 85 i 118 milions de dòlars.

Amy Irving y Steven Spielberg

Amy Irving va ser la primera esposa del director. El seu amor només va durar quatre anys (entre 1985 i 1989). El seu acord prenupcial no era gaire seriós; el van fer en un tovalló, de manera que el jutge el va desestimar. Així doncs, Spielberg va haver de pagar a la seva dona 100 milions de dòlars per tal que es convertís en la seva exdona. De ben segur que l’experiència li servir i va esdevenir més curós amb els documents que implicaven deixar anar calers.

- Advertisement -
Aida Montoya
Filòloga clàssica de formació i mil i una coses de professió. Dirigeix el portal web lescriba.cat, on parla de literatura, cinema i sèries. Llegeix tant com pot però menys del que li agradaria, i com a bona "millennial", comparteix aquesta afició a Instagram (@aida_montoya_).

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents