Eli Roth i Jim Carrey creen una aliança inimaginable

- Advertisement -

El director Eli Roth (Knock Knock, Cabin Fever o Green Inferno), un veterà del cinema de terror i assidu al Festival de Sitges, va encadenant una feina amb una altra. Fa uns dies es va anunciar que dirigirà l’adaptació d’un dels còmics més terrorífics sota el nom Aleister Arcane, escrit per Steve Niles l’any 2004. El cineasta no ha trigat a designar a Jim Carrey (Bruce Almighty, The Grinch o The Truman Show) per a interpretar al paper del protagonista i també serà el productor executiu, un actor acostumat a fer ganyotes a films de comèdia exagerada o drames.

En aquesta ocasió el film serà produït per Amblin Entertaintment, la productora del mateix Spielberg, la qual ha recollit el projectes de les mans de Paramount Pictures.

- Advertisement -

La novel·la gràfica narra la història d’un home que pronostica el temps a Los Ángeles, anomenat Aleister Green. Ell torna a la seva ciutat natal per a presentar un show de TV a mitjanit sota l’aparença d’un científic boig anomenat Aleister Arcane. Green, durà a terme petits sketchs fins que els patrocinadors del programa el censuren pel seu alt contingut gore. Aviat, començaran els veritables problemes: unes misterioses forces locals l’obliguen a retirar-se i l’envien a la tomba; fets estranys envaeixen al poble i només uns nens podran acabar amb la maledicció.

- Advertisement -

carrey-aleister-roth-maxw-654

Per altra banda, el director, dirigirà el remake de Death Wish amb un conveni amb la Metro Goldwyn Mayer (MGM) i Paramount per a posar-se darrere les càmeres de la nova versió del film del 1974 que va interpretar Charles Bronson. En aquesta ocasió Bruce Willis agafa el relleu per a interpretar al vigilant Paul Kersey. La pel·lícula original va tenir diverses seqüeles, però va sorgir de la novel·la de Brian Garfield el 1972. Aquesta història narrava la història d’un arquitecte de mitjana edat que decideix prendre’s la justícia per la seva mà, ja que vol venjar-se dels homes que varen violar i assassinar a la seva dona i filla. La tragèdia transforma l’home en un vigilant dels carrers de Nova York i acaba involucrat en una lluita contra els crims.

death-wish-3-di

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents