L’última aventura del veí de Vigalondo

- Advertisement -

A finals del 2019 Netflix i la productora Zeta Studios ens van sorprendre amb una sèrie còmica sobre un superheroi molt peculiar, El vecino. Ara, la sèrie torna per una segona i última temporada que posarà punt final a les aventures de Titán.

Aquest 21 de maig s’estrenen els últims 8 últims capítols de El vecino. La sèrie protagonitzada, per Quim Gutiérrez i Clara Lago, va ser tot un èxit de la plataforma i va deixar amb ganes de més. Ara, en Javier (Gutiérrez), la Lola (Lago), en JR (Adrián Pino i la Julia (Catalina Sopelana) es trobaran un personatge força especial, un funcionari (Javier Botet) el qual s’obsessionarà per trobar el vertader Guardián.

- Advertisement -

El vecino segona temporada

- Advertisement -

D’altra banda, a Madrid s’està vivint un moment de campanya, però no pas electoral. L’alcaldessa de la ciutat (Gracia Olayo) vol aconseguir que Madrid sigui la nova seu dels Jocs Olímpics. Per aconseguir-ho contracte un actor famós (Fran Perea). Perea s’interpretarà a ell mateix i farà servir el mateix nom que a la vida real, però es farà passar per en Titán, el superheroi, per mirar de projectar una imatge heroica de la ciutat. Per aconseguir dur a terme aquesta interpretació, Perea s’haurà d’acostar al personatge que interpreta Gutiérrez per aprendre a imitar-lo, fet que derivarà en tot de situacions còmiques.

La sèrie està basada en el còmic homònim de Santiago García i Pepe Pérez, el qual també arrossega una bona horda de fans. I al capdavant de la direcció d’aquesta segona temporada hi ha Ernesto Sevilla, Raúl Navarro, Víctor García León i Mar Olid.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents