El TAC premia el millor curt de terror català

- Advertisement -

L’Associació de Festivals de Cinema de Catalunya dedicats al gènere de terror (TAC) ha presentat els 5 curtmetratges finalistes. Aquests han estat seleccionats entre un seguit de produccions catalanes que s’han presentat i projectat en els diferents festivals que conformen el TAC.

El TAC, el van fundar l’any 2010 diversos festivals, entre els quals hi ha: Cardoterror (Cardedeu), Cryptshow (Badalona), Fantosfreak (Cerdanyola), Fangofest (Amposta), TerrorMolins (Molins de Rei) i Festival de Cinema Fantàstic de Sabadell. Recentment, s’hi han incorporat els festivals B-Retina de Cornellà i el Sant Cugat Fantàstic, que, amb aquestes noves incorporacions, ja en són 8 els festivals de fantàstic i terror que conformen l’associació.

- Advertisement -

L’any passat es van seleccionar un total de 28 curtmetratges de terror produïts a territori nostrat, i entre aquest 5 han resultat finalistes i opten als Premis TAC’16. Enguany els festivals volen premiar a la indústria catalana amb 3 guardons: Millor Curtmetratge, Millor interpretació i Millors FX.

- Advertisement -

Els finalistes han estat:

  • Ultravioleta de Paco Plaza (REC 3, Romasanta)

maxresdefault

  • Viaje a Pies de Khris Cembe

viaje-a-pies-fant

  • Caradecaballo de Marc Martínez (Framed, Los inocentes)

519644122_1280x720

  • Pulsión Sangrienta de Gerard Tusquellas

ps-4

  • Inquilinos de Jaume Balagueró (Mientras duermes, REC 4)

Inquilinos-La-caldera-no-engana_ampliacion

Els premis s’entregaran el proper 29 d’octubre durant el transcurs del Cardoterror. També es podran veure els curts finalistes. Els membres del jurat seran: Desireé de Fez (crítica cinematogràfica), Quim Cruselles (director del Festival Nits Orientals de Vic) i Àlex Julià (director guanyador al millor curtmetratge la darrera edició).

10285531_10201579793848697_5201072332749358311_o

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents