La vida més enllà del coit a ‘Sex Education 3’

- Advertisement -

Després d’un any i mig de descans, la sèrie Sex Education torna el 17 de setembre amb 8 nous episodis per la 3a temporada. Comença un nou curs mogudet a Moordale i l’Otis és ja un home sexualment actiu. A més la relació entre l’Eric i l’Adam és oficial i la Jean està embarassada. Mentrestant, la nova directora Hope (interpretada per Jemima Kirke) intenta reconvertir l’institut en el pilar d’excel·lència que un dia va ser. Paral·lelament l’Aimee descobreix el feminisme, en Jackson s’enamora i un missatge d’àudio perdut surt a la llum … Tot això i més a just quan acabin les vacances d’estiu.

- Advertisement -

En aquesta 3a temporada s’uneixen cares noves al repartiment com Jason Isaacs, que interpreta en Peter, el germà gran i amb molt més èxit a la vida que el Senyor Groff, la cantant i compositora Dua Saleh, que debuta en la interpretació com a Cal, una estudiant de gènere no binari que arriba a l’institut i l’Indra Ové, que interpreta l’Anna, la mare adoptiva de l’Elsie.

- Advertisement -

Més informació en aquest enllaç:

Nous valors sexuals a ‘Sex Education’

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents