Serielizados 2020: festival presencial i virtual

- Advertisement -

El Serielizados Fest tindrà lloc amb activitats presencials a Barcelona del 20 al 25 d’octubre, mentre que a Madrid se celebrarà del 26 al 29. Enguany, també es faran activitats en línia del 20 al 29, amb les quals es pretén arribar a tot el públic més enllà de les dues principals ciutats. El CCCB, la sala de cinema Phenomena i la Casa SEAT seran les seus a la ciutat de Barcelona, mentre que a Madrid ho seran l’Academia de Cine i la Sala Berlanga. I la versió en línia comptarà amb una versió a la plataforma streaming Filmin, la qual ja fa anys que alberga edicions de festivals de renom al nostre país, i al canal de Youtube del festival. 

A la coneguda Secció Panorama s’hi incorpora aquest any Competició Oficial, una acurada selecció de sèries que optaran al premi del jurat. La programació d’ambdues seccions estaran disponibles en exclusiva a Filmin del 20 al 29 d’octubre, així com el Showcase de pilots de ficció i una selecció de documentals sobre la cultura pop televisiva. Aquesta serà la primera vegada que comptarà amb una Competició Oficial d’estrenes de sèries amb un premi del Jurat professional conformat per la catedràtica i periodista Concepción Cascajosa (El País o Fotogramas), el showrunner Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo o Atrapa a un ladrón) i la dissenyadora Bina Daigeler (Narcos o Mrs. America). 

- Advertisement -

Uns convidats de luxe

- Advertisement -

La 7a edició del Festival Internacional de Sèries serà molt especial, ja que malgrat les circumstàncies que està vivint la cultura, es reinventa per tal de treure el màxim al format en línia. Degut al fet que la situació de la pandèmia és inestable i pot dificultar els desplaçaments, tant Serielizados Fest com Karabot han dissenyat un Virtual Show, és a dir, una mena de plató digital desenvolupat en 3D que servirà com a escenari per acollir les entrevistes amb els talents internacionals de manera telemàtica. Aquesta gran iniciativa ha estat en col·laboració amb l’empresa de crispetes Popitas i pretén oferir una experiència immersiva i amena de cara a l’espectador. Tothom podrà seguir a través del canal de Youtube de Serielizados el seu programa, que comptarà amb Damon Lindelof (Watchmen o Lost), Sally Wainwright i Josh Thomas, al capdavant del cartell. Però no seran els únics, ja que Simon Stalenhag (Historias del Bucle) i Rodrigo García (Cien años de soledad) s’han incorporat recentment a la proposta.Les sessions es faran a las 22 h. al canal YouTube de Serielizados:

Damon Lindelof: 21 d’octubre

Rodrigo Garcí­a: 22 d’octubre

Sally Wainwright: 23 d’octubre

Josh Thomas: 24 d’octubre

Simon Stalenhag: 25 d’octubre

Watchmen és la darrera producció del showrunner de Nova Jersei, Damon Lindelof, la qual va triomfar a la passada edició dels Emmy i va obtenir 11 guardos, incloent el de Millor Minisèrie i Millor Guió de Minisèrie. A més, és el creador d’altres sèries populars com Lost i The Leftovers. Lindelof conversarà amb el periodista Toni Garcia Ramon sobre com ha estat el procés d’adaptació del còmic d’Alan Moore a la petita pantalla. La creadora de Gentleman Jack, Sally Wainwright s’entrevistarà amb Isabel Vázquez per parlar sobre els seus projectes passats i els que estan per venir. En Josh Thomas, creador de Please Like Me, conversarà amb el periodista Pere Solà al plató 3D del Virtual Show. A més, s’estrenarà la seva darrera producció, Everything’s gona be okay, una dramèdia que situa al centre de l’acció als trastorns autistes.

Fotograma sèrie ‘Watchmen’

- Advertisement -

 

Per altra banda, el showrunner encarregat del remake de En Terapia, Rodrigo García parlarà amb el periodista Jordi Soler sobre l’adaptació de la famosa novel·la de Gabriel García Márques, Cien años de soledad, que està desenvolupant per a Netflix. I per últim, en Simon Stalenhag, creador de la novel·la gràfica Historias del Bucle, la qual Amazon Prime Video ha adaptat aquest any, explicarà com va crear “una de les 10 millors distòpies mundials dels darrers anys”, segons The Guardian. L’entrevista estarà moderada pel periodista Borja Crespo.

L’organització del festival es compromet a seguir amb totes les indicacions i recomanacions del Ministeri de Sanitat per tal de garantir la seguretat dels assistents. També es reserva el dret de cancel·lar o modificar les sessions presencials en cas que així ho aconsellin les autoritats pertinents.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents